Gebruiksvoorwaarden

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden. Dit doet geen afbreuk aan uw consumentenrechten. Deze website is eigendom van en wordt bewerkt door Dyson Limited uit Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire, SN16 ORP ( In Engeland geregistreerd onder bedrijfsregistratienummer 2627406, BTW is 736734610) ("Dyson")

De handelsmerken en logo`s die u afgebeeld ziet op deze site zijn Dyson handelsmerken. Niets uit de inhoud van deze website mag worden aangewend zonder de geschreven toestemming van Dyson.

 1. Ga ervan uit dat alles wat u op deze website leest beschermd is door copyright tenzij anders vermeld. U mag de inhoud van deze website enkel aanwenden voor persoonlijk gebruik, niet voor commerciële doeleinden. U hebt geen toestemming om de inhoud van deze website op eender welke wijze te copiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, posten, door te sturen voor openbare of commerciële doeleinden zonder de geschreven toelating van Dyson.
 2. Door deze website te gebruiken aanvaardt u de wetten van Engeland en Wales als beheerders van de relatie tussen u en Dyson en deze relatie is onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken, onverminderd de toepasselijkheid van dwingende bepalingen die bevoegdheid verlenen aan de rechtbanken van uw woonplaats.
 3. Dyson doet geen uitspraak over de inhoud van deze website of enige andere aan deze website gelinkte site.

Ecodesign informatie over ventilatoren

Model AM06 25cm AM06 30cm AM07 AM07 mini AM08
Omschrijving Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool
Maximale luchtverplaatsing 19.2 m3/min F 22.2 m3/min F 30 m3/min F 28.8 m3/min F 36 m3/min F
Vermogen 26 W P 26 W P 56 W P 56 W P 60 W P
Service waarde 0.74 (m3/min)/W SV 0.85 (m3/min)/W SV 0.54 (m3/min)/W SV 0.51 (m3/min)/W SV 0.6 (m3/min)/W SV
Energieverbruik op standby < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb
Geluidsniveau 56 db(A) Lwa 58 db(A) Lwa 64 db(A) Lwa 65 db(A) Lwa 67 db(A) Lwa
Maximale luchtsnelheid 3.4 m/s C 3.2 m/s C 3 m/s C 3.5 m/s C 3 m/s C
Standaard meting voor de service waarde Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879

Algemene Voorwaarden 30 dagen op proef actie

 1. De promotie is alleen van toepassing op DC52 en DC62 stofzuigers aangekocht door consumenten tussen 15 februari en 31 maart 2015.
 2. Per huishouden kan slechts 1 persoon deelnemen aan de promotie.
 3. Indien u uw aankoop online heeft gedaan, gelden de Algemene voorwaarden voor online verkoop. Deze promotievoorwaarden hebben alleen betrekking op de standaard annuleringsvoorwaarden zoals aangegeven in artikel 8.1. Alle andere voorwaarden zoals weergegeven in de Algemene Voorwaarden voor online verkopen blijven onveranderd.
 4. Deze promotie verandert de wettelijke garantie op Dyson producten niet.
 5. Indien u niet tevreden bent met uw toestel kunt u het in het kader van de 30 dagen op proef actie naar ons terug sturen. Hiervoor neemt u contact op met onze helplijnmedewerkers via 080039208 (lokaal tarief). Zij kunnen u vervolgens een retourformulier toesturen en u het retouradres van het toestel geven.
 6. De machine moet in perfecte staat en in de originele en onbeschadigde doos arriveren inclusief alle accessoires. U dient ook het ingevulde retourformulier bij te voegen en de originele kassabon of een leesbare kopie daarvan.
 7. De officiële verzenddatum is de datum van het poststempel. De deadline wordt gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de 30 dagen zijn verlopen.
 8. Onleesbare of incomplete inzendingen worden niet behandeld.
 9. We adviseren u een kopie van alle documenten te maken en uw verzendbewijs te bewaren.
 10. Als aan een van de bovenstaande voorwaarden niet wordt voldaan, kunnen we het bedrag niet terugbetalen en wordt de stofzuiger op uw kosten aan u teruggezonden.
 11. Transport- of verzendingskosten voor het retourneren van het product worden niet terugbetaald door Dyson.
 12. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, zal Dyson binnen 4-6 weken na ontvangst van de machine het aankoopbedrag terugbetalen op de door u aangegeven rekening. Indien de aankoop online is geschied, zijn de terugbetalingsvoorwaarden voor website- verkopen van toepassing.
 13. Voor aankopen die in de winkel zijn gedaan, kan het bedrag alleen worden gestort op een bankrekening.
 14. De verantwoordelijke voor deze promotie is: Dyson BV, Keizersgracht 209, 1016DT Amsterdam, KvK 34111070.
 15. Indien u vragen heeft over deze promotie kunt u contact opnemen met de Dyson helpdesk via telefoonnummer 080039208, die op werkdagen bereikbaar is tussen 09:00-12:30 uur en 13:30-17:30 uur. Alleen op vrijdag tot 16:30 uur.

Voorwaarden Allergiekit België

 1. Beschrijving: Ontvang een gratis Allergiekit bij aankoop van een Dyson DC52, onder de volgende voorwaarden.
 2. Actieperiode: Van 1 april 2015 tot en met 31 mei 2015 en alleen zolang de voorraad strekt.
 3. Voorwaarden: De aanbieding van een gratis Allergiekit geldt bij aankoop van een DC52 stofzuiger.
  U dient ten minste 18 jaar en ingezetene van België te zijn. U kunt één keer gebruik maken van de korting en uitsluitend voor aankopen in België. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
  Om bij plaatsing van uw bestelling in aanmerking te komen voor de gratis Allergiekit dient u de DC52 aan te schaffen en te registeren op dyson.be. U krijgt na registratie de Allergiekit thuisgestuurd.
 4. Retourneren/ruilen: De koper heeft niet het recht de verstrekte accessoires te ruilen. Wanneer u het product ruilt of gebruik maakt van uw retour- of bezwaarrecht, vervalt uw recht op de accessoires. Reeds ontvangen accessoires dienen te worden geretourneerd aan het volgende adres: Dyson BV, Vlaamsekaai 55, 2000 Antwerpen.
 5. Uitsluiting: Dealers en wederverkopers, hun medewerkers en hun familieleden, en medewerkers van Dyson en hun familieleden, zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. Het is winkeliers en distributeurs niet toegestaan namens hun klanten deel te nemen.
 6. Bevestiging: Door deel te nemen aan deze kortingsactie bevestigt u dat u aan bovenstaande voorwaarden voldoet.
 7. Voorbehoud: Dyson behoudt zich het recht voor onvolledige, onjuiste, gewijzigde of ongeldige inzendingen niet te verwerken. Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze actie. Uitsluitend voor vragen over deze kortingsactie kunt u bellen naar de Dyson Helpdesk, telefoonnummer 080039208, van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:30, op vrijdag tot 16:30, gesloten tussen 12:30 en 13:30.

Promotie Codes

 1. Actiecodes zijn uitsluitend geldig bij online geplaatste bestellingen.
 2. Actiecodes geven u op het moment van bestellen recht op korting op een nieuwe bestelling die u bij Dyson plaatst.
 3. Indien een actiecode naar de mening van Dyson niet geldig is voor de geplaatste bestelling, behoudt Dyson zich het recht voor de bestelling niet te accepteren.
 4. Actiecodes zijn uitsluitend geldig voor bepaalde producten, zolang de voorraad strekt, en kunnen te allen tijde worden ingetrokken.
 5. Per bestelling kan slechts één actiecode worden gebruikt.
 6. Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd, wordt de waarde van de korting die op die bestelling is toegepast evenredig over de goederen verdeeld. De actiekorting kan niet worden gebruikt voor vervangende artikelen: indien de aanbieding nog steeds loopt op het moment dat u een product retourneert, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en de oorspronkelijke actiecode te gebruiken.
 7. Wordt een deel van de bestelling geretourneerd, dan wordt de waarde van de actiecode geacht evenredig over de goederen te worden verdeeld. Het bedrag in contanten dat hoger is dan deze waarde, verminderd met eventueel bij de oorspronkelijke bestelling in rekening gebrachte kosten voor bezorging of cadeauverpakking, wordt geretourneerd aan de klant.
 8. Indien de aangekondigde actie bij eventueel retourneren niet langer van toepassing is op de bestelling, behoudt Dyson zich het recht voor de waarde van de aanbieding op de restitutie in mindering te brengen.
 9. De actiecode vertegenwoordigt geen geldwaarde en is niet verhandelbaar.

Geschillencommissie

De Europese Commissie heeft een online platform voor de consument om buitengerechtelijke geschillen aan te geven. Dit kunt u vinden via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. U kunt het platform gebruiken om geschillen met Dyson op te lossen.

Aanvullende voorwaarden bij vooruitbestelling van de Dyson Supersonic

 1. Betaling: Bij vooruitbestelling van de Supersonic kunt u alleen met een creditcard of prepaid kaart betalen. Dyson en zijn betalingspartners zullen op enig moment tussen de aanname van de bestelling en de verzending van de goederen een eerste afschrijving op uw kaart autoriseren of reserveren, voor een bedrag van maximaal de totale waarde van de bestelde goederen. Als de autorisatie verloopt voordat de goederen zijn verzonden, behoudt Dyson zich het recht voor om te herautoriseren tot maximaal het totale bedrag, alvorens de goederen te verzenden. Als de herautorisatie om welke reden dan ook mislukt, nemen we contact met u op, zodat u een andere betaalmethode kunt gebruiken. Als we u binnen 7 dagen niet kunnen bereiken, hebben wij het recht om de bestelling te annuleren. De overige ontbindingsbepalingen in deze Verkoopvoorwaarden (inclusief uw herroepingsrecht) blijven onverminderd van kracht.
 2. Levering: Dyson levert de goederen uiterlijk op de verwachte bezorgdatum die is aangegeven in uw orderbevestiging. Als de verwachte bezorgdatum om welke reden dan ook gewijzigd moet worden, zal Dyson u hierover schriftelijk informeren. De overige leveringsbepalingen in deze Verkoopvoorwaarden (inclusief uw herroepingsrecht) blijven onverminderd van kracht.”