Sauter les pages
Vos préférences ont bien été enregistrées.
Vous pouvez mettre à jour vos préférences de contact à tout moment dans la section Vos préférences de contact de Mon Dyson. Si vous avez un compte Mon Dyson, vous pouvez vous connecter ci-dessous pour gérer toutes vos options de contact (y compris téléphone, SMS & courrier postal).
The Dyson V11 Animal vacuum
Nouvelle Technologie Dyson V11 Animal Motif

Dyson V11 Animal Extra

Optimise intelligemment la puissance et l’autonomie

L'aspirateur sans fil Dyson le plus puissant

Jusqu’à 60 minutes d’autonomie en mode Eco¹

599,00 €
 • Avec station de chargement offerts d'une valeur de 125 €

Dyson-prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, BCC, Media Markt of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-0206203. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.nl en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue en Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

 

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Betaal achteraf

Achteraf betalen

Betaal achteraf via onze betalingspartner Klarna. Eerst proberen en daarna pas betalen. 

Je ontvangt achteraf een factuur die je binnen 30 dagen kunt voldoen.

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
Om je de betalingsmogelijkheden van Klarna aan te bieden, geven wij Klarna bepaalde persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens en bestelgegevens, door aan Klarna om te beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties voor je aan te passen.
Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en in overeenstemming met het privacy beleid van Klarna.

Dyson V11 Animal Extra snoerloze stofzuiger

Easy to use & very powerful

KathrynC

I bought this after seeing great reviews. It completely lives up to the Dyson reputation. Really powerful suction, I'm actually horrified at what the V11 managed to remove from my carpets, the hidden dust was gone in minutes. Easy to assemble, great battery life and empties with the push of a button.

Contenu de la boîte

Dyson V11 Animal Extra snoerloze stofzuiger

 • Mini brosse motorisée
 • Accessoire deux en un avec détachement facile
 • Long suceur avec détachement facile
 • Mini brosse douce avec détachement facile
 • Pince de rangement du tube
 • Tête de nettoyage à entraînement direct
 • Chargeur
 • Station d’accueil
 • Station d’accueil

Features

Geïntegreerd accubeheersysteem
Dyson's accutechnologie en de accubesparende triggerfunctie zorgen voor een langere gebruiksduur, doordat je alleen vermogen gebruikt wanneer je dat nodig hebt.

Grondige reiniging van harde vloeren en tapijten
Een geïntegreerde digitale motor roteert de borstel tot 60 keer per seconde. De stugge nylonborstels dringen diep door in het tapijt om vuil te verwijderen, en koolstofvezelharen verwijderen fijnstof van harde vloeren.

Intelligente meldingen in real time
Controleert de systeemprestaties 8000 keer per seconde, en rapporteert hierover in real time op het lcd-scherm.

Kan snel worden veranderd in een kruimelzuiger
Kan met slechts één klik worden veranderd van een steelstofzuiger in een kruimelzuiger en andersom.

Batterie à clic

D'un simple geste, retirez la batterie et remplacez-la par une batterie de rechange pour prolonger votre séance de nettoyage à l'envi.³ Les batteries à clic peuvent être chargées sur l'appareil ou séparément.

Met hygiënisch te legen stofreservoir
Al het stof en vuil in het stofreservoir wordt door het eenvoudige mechanisme' in één handeling hygiënisch uitgeworpen – u hoeft het vuil dus niet aan te raken.

Drop-in oplaadstation
je kunt jouw Dyson V11™ stofzuiger eenvoudig in het oplaadstation aan de muur hangen. Ook jouw accessoires kunt je hier opbergen.Altijd binnen handbereik om snel aan de slag te gaan.

Technologie

Constante zuigkracht
Met de zevencellige nikkel-kobalt-aluminiumaccu beschik je over een constante zuigkracht waarmee je overal in en om het huis kunt schoonmaken.

Aangedreven door de digitale V11-motor van Dyson
De hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers.¹

14 cyclonen
14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000 g om microscopische deeltjes – zoals pollen en bacteriën – het stofreservoir in te slingeren.

Filtratie in het hele apparaat
Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes van slechts 0,3 micrometer op – en blaast schonere lucht uit.²

Akoestisch ontwerp
Zo ontworpen dat hij trillingen absorbeert en geluid dempt, voor een lager geluidsniveau.

Inline configuratie
De motor, het stofreservoir en de cyclonen zijn uitgelijnd, zodat de lucht in een rechte lijn de cyclonen in wordt gezogen – waardoor een hoge zuigkracht wordt gegenereerd.

Specificaties

 • Poids

  2,97 kg

 • Temps de charge

  4,5 hrs

 • Autonomie

  Jusqu'à 60 min

 • Technologie Cyclone

  14 cyclones concentriques

 • Filtre

  Système avancé de filtration globale

 • Contenance du collecteur

  0,76 L

 • 220 AW

Dyson v11 animal nickel purple
 • Longueur

  1.286 mm

 • Largeur

  261 mm

 • Hauteur

  261 mm

 Aspirateur Dyson V11 Absolute vu de face lors du nettoyage d'une moquette

En savoir plus sur les aspirateurs Dyson V11™

 Aspirateur Dyson V11 Absolute vu de face lors du nettoyage d'une moquette

Comparer les gammes d'aspirateurs sans fil Dyson

Acheter directement sur Dyson.be

2 à 5 ans de garantie

Votre garantie Dyson

Nous continuons à prendre soin de nos appareils même après leur vente. Nous offrons une garantie de cinq ans sur les pièces et la main-d'œuvre pour nos aspirateurs traîneaux et une garantie de deux ans sur les aspirateurs sans fil, les sèche-cheveux, les purificateurs d'air, les ventilateurs et les ventilateurs de chauffage.

Si vous achetez quelque chose via dyson.be, vous pouvez choisir d'enregistrer votre garantie automatiquement, afin que vous n'ayez plus à remplir aucun formulaire.

Livraison et retour gratuits

Livraison et retours gratuits 

Toutes les commandes sont livrées gratuitement.

Les pièces de rechange et les accessoires peuvent être livrés séparément via la livraison standard (3-5 jours ouvrés).

Délais de livraison possibles

Les commandes passées seront livrées en 24h si commandé avant 14h00 (hors jours fériés). Les commandes passées le week-end et les jours ouvrés après 14h00 seront livrées sous deux jours.

Remarque: en raison des circonstances actuelles, la réception de la commande peut prendre un peu plus de temps. Notre objectif est de livrer en 24h, en raison de la foule, cela peut prendre jusqu'à 2-3 jours ouvrés.

Retours sans frais

Vous disposez d/’un délai de 30 jours à partir de la réception de votre commande pour exercer votre droit de rétractation sans avoir à justifier de motifs ni à payer de pénalités.

30 jours pour vous rétracter

Satisfait ou remboursé

Si le produit ne vous convient pas, vous avez 30 jours pour vous rétracter.

Lorsque vous achetez un article via la boutique en ligne Dyson, vous pouvez tester le produit à la maison afin d'évaluer ses caractéristiques et son fonctionnement. Par exemple, dans le cas d'un aspirateur: vous pouvez allumer l'aspirateur et le tester sur une partie de votre maison pour voir si la puissance d'aspiration est suffisante pour vous. Cependant, si vous décidez de commencer à utiliser la machine et de l’utiliser pour nettoyer complètement toute votre maison pendant quelques jours, ceci n’est plus considéré comme un test. Si, après une telle utilisation, vous décidez de retourner le produit dans un délai de réflexion de 30 jours, Dyson peut demander à être indemnisé pour la dépréciation du produit résultant de votre utilisation intensive qui n'était pas raisonnablement nécessaire pour évaluer le produit.

Promesse de Prix Dyson

Promesse de Prix Dyson

Nos prix sont vérifiés et alignés quotidiennement. Ainsi, vous êtes sûr d'obtenir le meilleur prix en achetant directement sur Dyson.be.

Si, dans les 7 jours après l'achat, vous trouvez le même modèle affiché à un prix inférieur chez Krefel, Coolblue, Bol.com,  Media Markt, iBood ou HiFi, nous vous rembourserons la différence. Appelez simplement notre Service après-vente au 0800-39208.

 • Le produit doit être exactement identique au modèle affiché sur Dyson.be et être en stock chez un détaillant qualifié.
 • Une preuve du prix annoncé par un des détaillants qualifiés en Belgique est requise.
 • Les détaillants qualifiés sont : Media Markt, Krefel, Coolblue, iBood, HiFi et Bol.com (à l’exception de produits Dyson qui ne sont pas vendus directement par Bol.com mais par un partenaire Plaza).
 • La promesse n'est pas applicable si votre achat fait partie d'un forfait ou package deal, et que le produit peut aussi être acquis individuellement au prix plein.
 • Les remboursements seront effectués par notre Service après-vente dans les 10 jours suivant votre demande.
 • Le produit proposé doit être neuf et dans son emballage original. La promesse n'est pas d'application si le produit a été réparé, remis en état, utilisé, endommagé, retourné, est en boîte non scellée ou s'il s'agit d'un produit de démonstration.
 • La promesse de prix Dyson n'est pas valable sur les sèche-mains, les pièces détachées et les accessoires.
 • 1 Selon une zone de 3,2 m x 1,6 m avec le luminaire Cu-Beam Down suspendu à 1,3 m au-dessus du plan de travail.
 • 2 Le Carbon Reduction Label est une marque déposée du Carbon Trust.
 • 3 La durée de vie des LED est calculée à partir du modèle L70, selon la norme CEI 62717, avec une utilisation quotidienne estimée de 8 heures. Les résultats réels peuvent varier.
 • 4 Comme indiqué dans le manuel Illuminating Engineering Society (IES), The Lighting Handbook, Tenth Edition (July 30, 2011).