Calcs | Dyson.be

Berekeningen

Bij Dyson maken we machines die goed werken en helpen we onze klanten te begrijpen hoe ze werken. We zijn open over alle beweringen die we maken.

Helaas gedragen niet al onze concurrenten zich op dezelfde manier. Ze beweren vaak misleidende dingen, wat erg verwarrend kan werken.

Hieronder vindt u een uitleg over hoe we onze beweringen berekenen. Als u meer informatie wilt, kunt u ons bellen op 078 150 980.

Kostenbesparingen:

Bij Dyson gebruiken we de volgende cijfers in onze berekeningen:

Aantal papieren handdoeken per gebruik = 2

Dit is gebaseerd op ons eigen interne onderzoek. We weten dat mensen vaak meer dan 2 papieren handdoeken gebruiken om hun handen te drogen, maar we geloven dat het beter is om de kosten zo voorzichtig mogelijk te berekenen.

Kosten papieren handdoeken = €0,01

Dit is gebaseerd op ons eigen interne onderzoek. We hebben de kosten van papieren handdoeken van de vijf populairste bronnen genomen en de gemiddelde kosten over alle gebieden berekend.

Toiletgebruik per dag = 200

Dit is gebaseerd op ons eigen interne onderzoek naar het gebruik van een gemiddelde toiletruimte. Voor kleinere toiletruimtes met minder bezoek hebben we 100 gebruikt en voor gebieden met een hoog gebruikt zoals in tankstations of toiletruimtes op vliegvelden hebben we 400 genomen.

Aantal dagen dat de toiletruimte in gebruik is = 365 dagen.

We gaan uit van het hele jaar.

Elektriciteitsprijs (per kWh) = €0,10

Dit is gebaseerd op ons eigen interne onderzoek. We hebben de elektriciteitskosten uit 5 verschillende bronnen genomen en de gemiddelde kosten over alle gebieden berekend.

Wattage = zoals aangegeven door de fabrikant

Standby power = zoals aangegeven door de fabrikant of getest door Dyson.

Droogtijd is gebaseerd op Protocol P335 (NSF P335) van de National Sanitation Foundation.

Let op: de meeste producenten van handdrogers volgen NSF P335 niet en kunnen onjuiste droogtijden opgeven. NSF is een onafhankelijke hygiënespecialist. Als u nauwkeurige droogtijden wilt weten, vertrouw dan op de testresultaten van NSF P335.

Hoe berekenen we gebruikskosten van papieren handdoeken?

De jaarlijkse gebruikskosten voor papieren handdoeken wordt als volgt geschat:
Het gemiddeld aantal papieren handdoeken gebruikt om handen te drogen x de gemiddelde kosten van de papieren handdoeken x het geschatte aantal gebruiken per dag x het geschatte aantal dagen dat de toiletruimte in gebruik is

Hoe berekenen we de gebruikskosten van de Dyson Airblade™ handdroger en andere handdrogers?

Deze berekening bestaat uit 2 stappen.

Stap 1: Gebruikskosten wanneer in gebruik (zonder stand-by)

Droogtijd van handdroger (in uren) x nominaal wattage van handdroger (kW) x het geschatte aantal gebruiken per dag x het geschatte aantal dagen dat de toiletruimte in gebruik is x elektriciteitsprijs per kWh.

Stap 2: Gebruikskosten wanneer in gebruik (met stand-by)

Resultaat van stap 1 +

((Elektriciteitsprijs per kWh * aantal uren in een jaar) – (geschat aantal gebruiken per dag (100/200/400) * droogtijd van handdroger (in uren))) * Stand-by vermogen (kW)

= Jaarlijkse bedrijfskosten