Algemene voorwaarden

Voorwaarden DRTV Campagne België + Luxemburg 2017

  • a) Beschrijving: Koop nu een Dyson Cinetic Big Ball, inclusief 4 extra accessoires en een extra vloerzuigmond, voor €429,- i.p.v. €629,-

   De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing;
  • b) Actieperiode: Van 07-08-2017 tot en met 04-09-2017 en alleen zolang de voorraad strekt.
  • c) Voorwaarden: De aanbieding van de Cinetic Big Ball, inclusief extra accessoires en vloerzuigmond, geldt enkel bij aankopen die direct via de webshop (http://www.dyson.be/tv) plaatsvinden ofwel via ons contact center middels het telefoonnummer: 0800-39800.

   U dient ten minste 18 jaar en ingezetene van België of Luxemburg te zijn. U kunt één keer gebruikmaken van de korting en uitsluitend voor aankopen in België en Luxemburg, via bovenstaande website of telefoonnummer. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Tevens is deze aanbieding niet geldig bij de retail kanalen die Dyson producten verkopen in België en Luxemburg.
  • d) Retourneren/ruilen: De koper heeft niet het recht de extra ontvangen accessoires te ruilen. Wanneer u het product ruilt of gebruikmaakt van uw retour- of bezwaarrecht, dient de machine inclusief alle accessoires en toolbag te worden geretourneerd.
  • e) Uitsluiting: Dealers en wederverkopers, hun medewerkers en hun familieleden, en medewerkers van Dyson en hun familieleden, zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. Het is winkeliers en distributeurs niet toegestaan namens hun klanten deel te nemen.
  • f) Bevestiging: Door deel te nemen aan deze kortingsactie bevestigt u dat u aan bovenstaande voorwaarden voldoet.
  • g) Voorbehoud: Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze actie. Dyson is niet aansprakelijk voor onvolledige of zoekgeraakte documenten. Vragen, uitsluitend met betrekking tot deze promotie, kunnen worden gesteld via help@dyson.be.