Gebruiksvoorwaarden





Gebruiksvoorwaarden

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden. Dit doet geen afbreuk aan uw consumentenrechten. Deze website is eigendom van en wordt bewerkt door Dyson Limited uit Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire, SN16 ORP ( In Engeland geregistreerd onder bedrijfsregistratienummer 2627406, BTW is 736734610) ("Dyson")

De handelsmerken en logo`s die u afgebeeld ziet op deze site zijn Dyson handelsmerken. Niets uit de inhoud van deze website mag worden aangewend zonder de geschreven toestemming van Dyson.

 1. Ga ervan uit dat alles wat u op deze website leest beschermd is door copyright tenzij anders vermeld. U mag de inhoud van deze website enkel aanwenden voor persoonlijk gebruik, niet voor commerciële doeleinden. U hebt geen toestemming om de inhoud van deze website op eender welke wijze te copiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, posten, door te sturen voor openbare of commerciële doeleinden zonder de geschreven toelating van Dyson.
 2. Door deze website te gebruiken aanvaardt u de wetten van Engeland en Wales als beheerders van de relatie tussen u en Dyson en deze relatie is onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken, onverminderd de toepasselijkheid van dwingende bepalingen die bevoegdheid verlenen aan de rechtbanken van uw woonplaats.
 3. Dyson doet geen uitspraak over de inhoud van deze website of enige andere aan deze website gelinkte site.

Ecodesign informatie over ventilatoren

Model AM06 25cm AM06 30cm AM07 AM07 mini AM08
Omschrijving Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool Waarde Eenheid Symbool
Maximale luchtverplaatsing 19.2 m3/min F 22.2 m3/min F 30 m3/min F 28.8 m3/min F 36 m3/min F
Vermogen 26 W P 26 W P 56 W P 56 W P 60 W P
Service waarde 0.74 (m3/min)/W SV 0.85 (m3/min)/W SV 0.54 (m3/min)/W SV 0.51 (m3/min)/W SV 0.6 (m3/min)/W SV
Energieverbruik op standby < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb < 0.5 W Psb
Geluidsniveau 56 db(A) Lwa 58 db(A) Lwa 64 db(A) Lwa 65 db(A) Lwa 67 db(A) Lwa
Maximale luchtsnelheid 3.4 m/s C 3.2 m/s C 3 m/s C 3.5 m/s C 3 m/s C
Standaard meting voor de service waarde Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879 Gebaseerd op IEC 60879

Promotie Codes

 1. Actiecodes zijn uitsluitend geldig bij online geplaatste bestellingen.
 2. Actiecodes geven u op het moment van bestellen recht op korting op een nieuwe bestelling die u bij Dyson plaatst.
 3. Indien een actiecode naar de mening van Dyson niet geldig is voor de geplaatste bestelling, behoudt Dyson zich het recht voor de bestelling niet te accepteren.
 4. Actiecodes zijn uitsluitend geldig voor bepaalde producten, zolang de voorraad strekt, en kunnen te allen tijde worden ingetrokken.
 5. Per bestelling kan slechts één actiecode worden gebruikt.
 6. Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd, wordt de waarde van de korting die op die bestelling is toegepast evenredig over de goederen verdeeld. De actiekorting kan niet worden gebruikt voor vervangende artikelen: indien de aanbieding nog steeds loopt op het moment dat u een product retourneert, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en de oorspronkelijke actiecode te gebruiken.
 7. Wordt een deel van de bestelling geretourneerd, dan wordt de waarde van de actiecode geacht evenredig over de goederen te worden verdeeld. Het bedrag in contanten dat hoger is dan deze waarde, verminderd met eventueel bij de oorspronkelijke bestelling in rekening gebrachte kosten voor bezorging of cadeauverpakking, wordt geretourneerd aan de klant.
 8. Indien de aangekondigde actie bij eventueel retourneren niet langer van toepassing is op de bestelling, behoudt Dyson zich het recht voor de waarde van de aanbieding op de restitutie in mindering te brengen.
 9. De actiecode vertegenwoordigt geen geldwaarde en is niet verhandelbaar.

Geschillencommissie

De Europese Commissie heeft een online platform voor de consument om buitengerechtelijke geschillen aan te geven. Dit kunt u vinden via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. U kunt het platform gebruiken om geschillen met Dyson op te lossen.