Technologie voor bedrijven

Technologie voor bedrijven

Dyson heeft een reeks technologieproducten ontwikkeld voor openbare ruimtes, ontspanningsruimtes en werkplekken. Elk product is ontworpen met het oog op productiviteit en welzijn om zo de ervaring van uw werknemers en gasten te verbeteren.

Ga naar:

Verlichting

Krachtig licht precies waar u het nodig heeft


Slechte verlichting kan vermoeide ogen en hoofdpijn veroorzaken en de productiviteit verminderen.Dyson lampen zijn ontworpen om deze problemen op te lossen. Ze zijn uitgerust met koelbuistechnologie die de LED's afkoelen en tegelijkertijd de helderheid bewaren. U kunt het licht gemakkelijk en precies plaatsen waar u het nodig heeft, voor optimale verlichting van elke taak.

Afbeelding Cu-beam
Afbeelding CSYS
Cu-Beam™ hanglampen zijn speciaal ontworpen voor grotere ruimtes. Het assortiment omvat uplighters, downlighters en gecombineerde lampen.
Dyson bureaulampen zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden die aandacht vergen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel warmere als wittere kleurtemperaturen en daardoor geschikt voor elke ruimte.

Handdrogers

Drogen handen anders


De snelste manier om handen op hygiënische wijze te drogen met via HEPA-filters gezuiverde lucht. Lage gebruikskosten en kleine ecologische voetafdruk. Ontdek wat Airblade™ technologie kan betekenen voor uw toiletten.
Afbeelding Airblade

Haarverzorging

Afbeelding Dyson Supersonic

Een nieuwe ervaring in haarverzorging

Met de Dyson Supersonic™ haardroger hebben onze ingenieurs iets geheel nieuws in de markt gezet. Intelligente warmteregeling, een evenwichtig ontwerp, een stille motor en Air Multiplier™ technologie zorgen samen voor de oplossing van de problemen met bestaande haardrogers.
Afbeelding van Supersonic op hotelbed en afbeelding van Supersonic in gebruik

Voor de hotel- en vrijetijdssector

Bezoekers van hotels in Groot-Brittannië waarderen de haardroger in de kamer als slechtste apparaat tijdens hun verblijf.2 Daarom heeft Dyson de haardroger opnieuw ontworpen om de ervaring van de gasten van uw hotel, sportschool of spa te verbeteren.

Voor stylisten en kappers

De Dyson Supersonic™ haardroger is ontworpen in samenwerking met een aantal van de beroemdste stylisten ter wereld. Onze Professional Edition heeft functies speciaal voor experts.

Luchtkwaliteit

Potentieel schadelijke deeltjes kunnen luchtvervuiling binnenshuis veroorzaken

We brengen 33% van ons leven op het werk door. Onderzoek heeft aangetoond dat binnenomgevingen tot wel vijf keer meer vervuild kunnen zijn dan de lucht buiten.3

Pollen en allergenen

Bacteriën, virussen en allergenen

Industriële uitstoot

Geuren en huishoudelijke dampen

Huidschilfers van huisdieren

Mogelijk schadelijk ultrafijn stof

Dyson pure hot+cool link
Met behulp van onze nieuwste luchtreiniger wordt 99,95% van de mogelijk schadelijke deeltjes afgevangen – ook deeltjes van slechts 0,1 micrometer groot.4 Het apparaat reinigt, verwarmt en koelt voor een schonere en comfortabelere binnenomgeving.

Ga in gesprek met een expert van Dyson

Register your machine content

Bent u een eigenaar?

Registreer uw Dyson for Business-product door op de onderstaande link te klikken: