Dyson Cyclone V10™ snoerloze stofzuiger | Pagina voor eigenaren | Dyson.nl

Ontdek de
Dyson Cyclone V10

Haal het maximale uit uw Dyson V10 stofzuiger

Klaar om grip te krijgen op uw apparaat? Lees verder voor tips en onderhoudsadvies, zodat u het apparaat ten volle kunt benutten.

Pagina voor eigenaren

Neem afscheid van de
stofzuiger met snoer.
Dyson expert André
legt je uit waarom.

Het reservoir legen

Onze nieuwe 'point & shoot' mechanisme om het reservoir hygiënisch te legen voert stof en puin de prullenbak in, in één actie. Houd de machine eenvoudig in een neerwaartse positie en druk op de hendel.

Voor een langere gebruiksduur

Uw machine komt uit de doos in de maximale zuigmodus. De gebruiksduur varieert afhankelijk van de modus en de gebruikte vloerzuigmond, maar schakel over naar zuigmodus 1 om hem tot 60 minuten te gebruiken.

Gemakkelijk toegankelijk oplaadstation

Het opbergstation kan aan de muur worden bevestigd, zodat uw stofzuiger tijdens het opladen gemakkelijk bereikbaar blijft. Opladen tussen schoonmaaksessies in is een eenvoudige manier om de potentiële gebruikstijd zo lang mogelijk te houden. En bij intelligent opladen, raakt de stofzuiger niet oververhit.

Direct aangedreven vloerzuigmond

Voor gebruik op alle vloertypen. Bij gebruik van de geavanceerde tapijtreinigingsfuncties reinigt hij diep zodat u stof, haar van huisdieren en zelfs hardnekkig vuil kunt verwijderen.

Vloerzuigmond met zachte roller

Onze eerste zachte vloerzuigmond is speciaal ontworpen voor het reinigen van harde vloeren. Hij verwijdert tegelijkertijd fijn en grover vuil, dus u hoeft u niet door viezigheid heen te werken.

Kies het juiste hulpmiddel voor de klus

Uw Dyson V10 stofzuiger wordt geleverd met een set speciale hulpmiddelen om gemakkelijk vuil te verwijderen. Deze kunnen er dankzij de nieuwe snelsluitingen eenvoudig op of af worden geklikt.

Gemotoriseerde miniborstel

Gebruik dit hulpmiddel in de kruimelzuigstand om alle soorten vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen - zoals trappen, bekleding en auto-interieurs. Hij is ook ideaal voor het reinigen van matrassen.

Combinatie-accessoire

Druk op de ontgrendelingsknop om het mondstuk om te zetten in een afstofborstel. Kan als steelstofzuiger of als kruimelzuiger worden gebruikt voor het reinigen van ventilatieopeningen, tafelbladen, kofferruimtes van auto's, en trapleuningen.

Kierenzuiger

Ook geschikt, als steelstofzuiger of kruimelzuiger, om vuil uit de verste hoeken en gaten te verwijderen. Maak plinten, schilderijrails, en de ruimte tussen kussens schoon.

Matrasborstel

Gebruik dit hulpmiddel om stof en allergenen uit uw matras en bekleding te verwijderen.

Verbindt accessoires met de steel en draait in verschillende hoeken om lastig te bereiken oppervlakken schoon te maken – zoals planken en hoge kasten.

Up top verloopstuk

Wij vinden het onderhoud van uw Dyson-apparaat net zo belangrijk als uzelf

Bezoek ons YouTube-kanaal voor tips over het wassen van filters, het reinigen van uw borstel enzovoort. Als u ons wilt spreken, kunt u contact opnemen via onderstaande links.

Ask Dyson