Algemene voorwaarden | Dyson.be

Gebruiksvoorwaarden

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden. Dit doet geen afbreuk aan uw consumentenrechten. Deze website is eigendom van en wordt bewerkt door Dyson Limited uit Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire, SN16 ORP ( In Engeland geregistreerd onder bedrijfsregistratienummer 2627406) ("Dyson")

  1. De handelsmerken en logo`s die u afgebeeld ziet op deze site zijn Dyson handelsmerken. Niets uit de inhoud van deze website mag worden aangewend zonder de geschreven toestemming van Dyson.
  2. Ga ervan uit dat alles wat u op deze website leest beschermd is door copyright tenzij anders vermeld. U mag de inhoud van deze website enkel aanwenden voor persoonlijk gebruik, niet voor commerciële doeleinden. U hebt geen toestemming om de inhoud van deze website op eender welke wijze te copiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, posten, door te sturen voor openbare of commerciële doeleinden zonder de geschreven toelating van Dyson.
  3. Door deze website te gebruiken aanvaardt u de wetten van Engeland en Wales als beheerders van de relatie tussen u en Dyson en deze relatie is onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken.
  4. Dyson doet geen uitspraak over de inhoud van deze website of enige andere aan deze website gelinkte site.

Hoe ontvangt u de gratis Allergy kit

  1. U ontvangt de allergykit bij aankoop van een DC52 stofzuiger. De actie is geldig vanaf 1 maart t/m 30 april 2014. Zolang de voorraad strekt.