Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Humidify + Cool logo
Dyson Pure Humidify+Cool die schone, vochtige lucht verspreidt

Luchtreiniger, luchtbevochtiger en ventilator in één.

● Reinigt de lucht automatisch

● Bevochtigt de lucht op hygiënische wijze

● Kan gekoppeld worden aan de Dyson Link app¹

● Meet en controleert de luchtkwaliteit

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.
Gassen en ultrafijne deeltjes die worden gefilterd door het filtersysteem van de Dyson luchtwasser

Verwijdert gassen² en ultrafijne deeltjes³

De Dyson Pure Humidify+Cool™ heeft een afgesloten 360º-filtratiesysteem. Dit combineert een actief koolstoffilter om gassen en geurtjes² te verwijderen, en een afgesloten HEPA-filter om 99,95% van de ultrafijne deeltjes op te vangen.³

Video-achtergrond
Een vrouw ontspant in bed terwijl haar Dyson luchtwasser lucht door de kamer laat circuleren

Zuivert de lucht om jou heen

Allergenen en verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in jouw woning.

In het waterreservoir van de Dyson luchtwasser, waar een heldere ultraviolette straal het water verlicht

Vernietigt potentieel schadelijke bacteriën

Met de Dyson Ultraviolet Cleanse technologie wordt elke druppel water aan ultraviolet licht blootgesteld. Hierdoor wordt 99,9% van de bacteriën in het water verwijderd.

Een vrouw leest voor aan haar kind terwijl de Dyson luchtwasser een luchtstroom door zijn kamer verspreidt

Bevochtigt jouw omgeving op hygiënische wijze

Droge lucht kan uitdroging veroorzaken. De Dyson luchtreinigingsventilator en luchtbevochtiger zorgt automatisch voor de juiste luchtvochtigheidsgraad voor een gezondere omgeving.

Air Multiplier technologie die schone, vochtige lucht verspreidt

Mengt en circuleert de lucht

De Air Multiplier™ technologie verspreidt 320 liter verkoelende lucht per seconde. Dit wordt door de lucht gemengd en gecirculeerd⁴, zodat je geen droge, muffe lucht inademt.

Nieuwe bries-stand

De unieke algoritmen zorgen voor een afwisselende luchtstroom om een verfrissende bries te simuleren.

Ventilatorstand

Geeft een stroom verkoelende lucht via de voorkant van het apparaat.

Verspreide stand

Verspreidt de luchtstroom via de achterkant van het apparaat om de lucht te zuiveren en te bevochtigen zonder te koelen.

Een Dyson luchtwasser die lucht verspreidt door de hele kamer terwijl een gezin ontspant

Voor een schone, vochtige luchtstroom, het hele jaar door

Laat de lucht door de hele kamer circuleren⁴ en biedt verkoeling wanneer dat nodig is.

Een moeder en dochter worden verkoeld door de Dyson luchtwasser op een warme dag

Verkoelt door verdamping

Voor een aangename verkoeling op warme, droge dagen. De biostatische verdamper absorbeert warmte-energie en zet deze om in een verkoelende, verfrissende luchtstroom.

  Een generiek huis, waarin alledaagse voorwerpen zoals meubels en het fornuis vervuilende stoffen afgeven, weergegeven met groene luchtpluimen

Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in jouw huis. Maar je kunt ze niet altijd zien.

Alledaagse voorwerpen in huis kunnen de lucht uitdrogen en vervuilende stoffen verspreiden, zoals pollen, kookdampen en huisstof. Als gevolg hiervan kan de luchtkwaliteit binnenshuis slechter zijn dan buitenshuis.

Extreme close-ups van schadelijke deeltjes en gassen

Het afgedichte filtratiesysteem vangt microscopische deeltjes op, zelfs deeltjes van slechts 0,1 micrometer, zoals pollen, bacteriën en geurtjes.

Het lcd-scherm van de Dyson luchtwasser

Detecteert verontreinigende stoffen en vochtigheidsniveau

Intelligente sensoren detecteren automatisch deeltjes en gassen in de lucht, evenals de temperatuur en het vochtigheidsniveau. De machine gebruikt een uniek algoritme om de luchtkwaliteit te meten en te verbeteren en verwerkt die gegevens in realtime rapporten.

De grondige reinigingscyclus van Dyson die bacteriën verwijdert

Duurzame hygiënische prestaties

De grondige reinigingscyclus van Dyson verwijdert bacteriën en kalk uit het watersysteem van jouw machine. Dit activeer je met één druk op de knop, waarna je een eenvoudig stappenplan volgt.

Videotranscript openen

Extra technologie

Jet Axis-besturing

Het hele jaar door controle over de luchtstroom. Twee oscillatoren leiden de luchtstroom door de openingen over een gebied met een hoek van 90 graden. Ze kunnen afzonderlijk of tegelijk werken en je kunt verschillende luchtstroomstanden kiezen.

Biostatische verdamper

Door het 3D-luchtgaas van de verdamper zijn biostatische zilveren strengen gewoven. Deze helpen de door HEPA gefilterde lucht hygiënisch te bevochtigen.

Meer dan 36 uur⁶ hygiënische bevochtiging

Dankzij het efficiënte watermanagementsysteem en het waterreservoir van 5 liter hoef je het apparaatniet voortdurend bij te vullen.

Dyson Pure Humidify + Cool™ luchtreinigingsventilator met luchtbevochtiging zwart

Algehele beoordeling

0

Veelgestelde vragen

Kan ik het bevochtigen uitschakelen?

Ja. Het apparaat kan als luchtwasser of alleen als luchtreinigingsventilator werken.

Hoe vaak moet ik een grondige reinigingscyclus uitvoeren?

Dat hangt af van de hardheid van het water in uw gemeente. In gebieden met hard water geeft het apparaat een keer per maand aan dat u de cyclus moet uitvoeren. In gebieden met zachter water geeft het apparaat dat minder vaak aan. U kunt de hardheid van uw water instellen in de Dyson Link app.

Raakt de luchtbevochtiger oververhit als het water op is?

Nee. Het apparaat heeft een sensor die detecteert wanneer het waterreservoir leeg is. Indien nodig geeft het scherm aan dat u het reservoir moet bijvullen.

Kies je model

 • Reinigt en bevochtigt de hele kamer
  Dyson Pure Humidify + Cool™ luchtreinigingsventilator met luchtbevochtiging wit

  3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en luchtbevochtiger. Reinigt en bevochtigt lucht met hygiënische nevel.

  Luchtstroom Max stand: 350 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Voeding

  Voeding voor uw Dyson luchtwasser.

  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €699,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter
 • Reinigt en bevochtigt de hele kamer
  Dyson Pure Humidify + Cool™ luchtreinigingsventilator met luchtbevochtiging zwart

  3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en luchtbevochtiger. Reinigt en bevochtigt lucht met hygiënische nevel.

  Luchtstroom Max stand: 350 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Voeding

  Voeding voor uw Dyson luchtwasser.

  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €699,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter

Koop bij Dyson

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

2 of 5 jaar garantie

 

 

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.

 • 1 Zoek naar 'Dyson Link' in de iOS App Store of de Google Play Store voor compatibiliteit
 • 2 De verwijderingspercentages voor gassen verschillen
 • 3 Filterefficiëntie getest bij 0,1 micrometer (EN1822)
 • 4 Getest op reinigingsdekking in een ruimte van 81 m³. Getest op luchtbevochtigingsdekking in een ruimte van 41 m³.
 • 5 Getest volgens DTM-801, in ventilatorstand, op snelheid 10.
 • 6 Op basis van ventilatorsnelheid 1