Contact

Deskundige klantenservice, 7 dagen per week.

Online ondersteuning

Je kunt snel online hulp en advies krijgen - bezoek onze ondersteuningspagina's voor probleemoplossing, instructievideo's en meer.

Live chat

Klik op de "Live Chat "-knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om rechtstreeks met een Dyson-expert te spreken.

Social media

Ons YouTube-kanaal bevat instructievideo's en uitleg over onderhoud van je machine.

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

Facebook: facebook.com/dyson

Bel ons op

Bel ons op 0800-39208

Bekijk onze probleem oplossende pagina om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw probleem.

Momenteel kunnen er langere wachttijden zijn aan de telefoon of via e-mail. Bedankt voor je begrip.

Vanwege de huidige omstandigheden gelden er afwijkende openingstijden:

• Helpdesk:
    Maandag tot vrijdag:  8:00 - 20:00
    Weekend: 9:00 - 18:00

Email

E-mail ons op
owner.support@support.dyson.be

Zou u ons van de volgende informatie willen voorzien, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen?

• Voor-en achternaam
  • Volledig adres inclusief postcode
  • Telefoonnummer
  • Serienummer
  • Factuur of ontvangstbewijs

Voor zakelijke klanten

Als u een zakelijke/professionele klant bent, gebruik dan de onderstaande gegevens voor specifieke zakelijke/professionele ondersteuning.

Contact

Bel ons op 0800-39209

E-mail ons op professional@dyson.be

Registreer uw toestel

Activeer de garantie voor uw handdroger of verlichting.

Registreer uw toestel

Installatie en specificaties

Bekijk technische informatie en installatiehandleidingen.

Bekijk toestelspecificaties

Hoe kunnen we je helpen?

Hier bieden onze Dyson experts de ondersteuning die je nodig hebt voor jouw toestel.

Gidsen en handleidingen

Zo haal je het maximale uit jouw Dyson-product.

Bekijk alle gidsen en handleidingen

Onderdelen en accessoires

Originele Dyson-onderdelen om jouw apparaat probleemloos te laten werken.

Zoek onderdelen en accessoires

Vervangbatterijen

Probleemoplossing

Wij helpen je stapsgewijs jouw product weer werkend te krijgen.

Begin met probleemoplossing