Contact

Deskundige klantenservice, 7 dagen per week.

Online ondersteuning

Social media

Gespecialiseerde ondersteuning

Bel ons op 0800-39208

Bekijk onze probleem oplossende pagina om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jou probleem.

Momenteel kunnen er langere wachttijden zijn aan de telefoon of via e-mail. Bedankt voor je begrip.

Vanwege de huidige omstandigheden gelden er afwijkende openingstijden:

• Helpdesk:
    Maandag:  9:00 - 17:00
    Dinsdag tot vrijdag: 13.00 - 20.00 uur
    Weekend: gesloten

Voor zakelijke klanten

Als u een zakelijke/professionele klant bent, gebruik dan de onderstaande gegevens voor specifieke zakelijke/professionele ondersteuning.

Contact

Bel ons op 0800-39209

E-mail ons op professional@dyson.be

Registreer uw toestel

Activeer de garantie voor uw handdroger of verlichting.

Registreer uw toestel

Installatie en specificaties

Bekijk technische informatie en installatiehandleidingen.

Bekijk toestelspecificaties

Hoe kunnen we je helpen?

Hier bieden onze Dyson experts de ondersteuning die je nodig hebt voor jouw toestel.

Gidsen en handleidingen

Zo haal je het maximale uit jouw Dyson-product.

Bekijk alle gidsen en handleidingen

Onderdelen en accessoires

Originele Dyson-onderdelen om jouw apparaat probleemloos te laten werken.

Zoek onderdelen en accessoires

Vervangbatterijen

Probleemoplossing

Wij helpen je stapsgewijs jouw product weer werkend te krijgen.

Begin met probleemoplossing