Please scroll to the bottom of the page to change your language settings
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Het indrukken van de knop op een Dyson V11™ stofzuiger, waarbij de batterij zichtbaar is.

Originele Dyson vervangbatterijen voor uw draadloze toestel

Al onze draadloze toestellen worden geleverd met twee jaar Dyson garantie. Als uw toestel binnen de garantievoorwaarden valt, neem dan contact met ons op via 0800-39209 om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Voor hulp bij het vinden van de juiste batterij voor uw toestel of om een probleem te detecteren in verband met een ander onderdeel van uw stofzuiger, verwijzen wij u naar onze online gids voor het oplossen van problemen.

Signalen dat uw batterij moet worden vervangen

• Gereduceerde werkduur, wanneer het toestel niet op MAX-modus staat
  • Er knipperen meer dan 12 lampjes op de stofzuiger

Als bovenstaande punten niet op u van toepassing zijn, ga dan naar de onderstaande pagina voor het oplossen van problemen

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Selecteer hieronder de juiste batterij voor uw toestel

Alleen bij gebruik van originele Dyson onderdelen en accessoires kunt u er zeker van zijn dat uw toestel werkt zoals bedoeld. Het gebruik van imitatie Dyson onderdelen kan ertoe leiden dat uw garantie ongeldig wordt.

Vervangbatterij Dyson V6™ stofzuiger

Compatibel met:

Dyson V6™ draadloze stofzuiger

Dyson V6™ draadloze kruimelstofzuiger

Vervangbatterij Dyson V7™ stofzuiger

Compatibel met:

Dyson V7™ draadloze stofzuiger

Dyson V7™ draadloze kruimelstofzuiger

Vervangbatterij Dyson V8™ stofzuiger

Vervangbatterij Dyson Cyclone V10™ stofzuiger

Compatibel met:

Dyson Cyclone V10™ draadloze stofzuiger

Vervangbatterij Dyson V11™ stofzuiger

Compatibel met:

Dyson V11™ draadloze stofzuiger