Originele vervangende batterij Dyson V8™ stofzuiger

Het Dyson V8 snoerloze stofzuigerassortiment is compatibel met twee verschillende batterijen. Controleer het serienummer om te weten welke batterij je apparaat nodig heeft voor je er een koopt. Je vindt het serienummer onder op het apparaat.

Vervangbatterij D voor de Dyson V8™ stofzuiger

Compatibel voor serienummers die beginnen met:

YH5

Vervangbatterij E Dyson V8™ stofzuiger

Compatibel voor serienummers die beginnen met

VE6, RA8, B6V, RA9, H5F, VE7, ZH1, B9F, B2R, ZH2, C3F, G1K, C3G, G5W, E5A & YA4

Dyson V8™ snoerloze stofzuiger. Extreme close-up toont voorbeeld van waar je het serienummer kunt vinden.

Vind jouw serienummer

Controleer het serienummer van jouw apparaat voor je een batterij koopt. Je vindt het serienummer onder op het apparaat. De eerste drie tekens helpen je bepalen welke batterij jouw apparaat nodig heeft.

Voorbeeld: YH5-EU-XXXXXXX

De batterij van de Dyson V8™ stofzuiger vervangen

Controleer het serienummer van jouw apparaat voor je een batterij koopt

De batterij van de Dyson V8™ stofzuiger vervangen
Videotranscript openen

Originele Dyson-onderdelen

Gebruik uitsluitend originele Dyson-onderdelen. Dan ben je er zeker van dat jouw product goed blijft werken en dat de garantie geldig blijft. Bovendien geven wij op elk onderdeel en elk accessoire 12 maanden garantie.