Dyson volledige filter

Volg de instructies in de handleiding van uw toestel om uw filters te vervangen. Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u de filters vervangt.

Kenmerken

Eenvoudig filters vervangen
Klik de oude filter los en klik de nieuwe op zijn plaats.

Weergave filterstatus
Toont hoe lang beide filters nog meegaan. Zodat u weet wanneer u welke filter moet vervangen.

360º HEPA-filter met glasvezels
9 meter borosilicaat-microvezels, meer dan 238 keer gevouwen, verwijderen 99,95% van de schadelijke zeer fijne deeltjes. ¹

Actieve koolstoffilter
Met tris geïmpregneerde koolstofkorrels verwijderen gassen als formaldehyde, benzeen en stikstofdioxide.

¹Tested to EN1822. Particles as small as 0.1 microns.