Ondersteuning-thuis-hoe-kunnen-we-helpen

Jouw garantie activeren

Hier kunnen wij je garantie activeren en je helpen het beste uit je Dyson-apparaat te halen.

Jouw machine

Please enter you serial number
Example: AB1-UK-1234A or 123-UK-A12345
Aankoopdatum

Heb je jouw serienummer bij de hand?
Geen probleem.Sla je informatie op en registreer jouw apparaat later.

Jouw machine
Je machine is in het buitenland gekocht. Als je ondersteuning voor je machine nodig hebt, raden we je aan om de landselector van de website te wijzigen om meer accurate informatie te vinden.
2
Jouw apparaat
Please enter you serial number
Example: AB1-UK-1234A or 123-UK-A12345
Aankoopdatum

Heb je jouw serienummer bij de hand?
Geen probleem.Sla je informatie op en registreer jouw apparaat later.

Kun je het serienummer niet vinden?
Jouw machine
Je machine is in het buitenland gekocht. Als je ondersteuning voor je machine nodig hebt, raden we je aan om de landselector van de website te wijzigen om meer accurate informatie te vinden.

Ben je een zakelijke klant?

De Dyson-garantie

Instructievideo's

Om je te helpen optimaal te profiteren van het apparaat. Snel en gemakkelijk.

Nuttige tips

Toegespitste herinneringen die uw apparaat langer optimaal laten werken.

Exclusieve voordelen voor eigenaren

Met voorrang toegang tot voorproefjes van nieuwe Dyson-technologie, -evenementen en -aanbiedingen.

Deskundig advies. 6 dagen per week.

Bel gratis, stuur een e-mail of chat live. Het juiste advies voor uw product, van de mensen bij Dyson zelf.

Gratis Dyson-onderdelen en arbeid

Vervangende onderdelen of reparaties als er iets misgaat tijdens de garantieperiode.

Probleemloze vervanging

Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, vervangen we het zolang er garantie op zit.Snel.

We blijven van onze apparaten houden, ook nadat we ze aan u hebben verkocht. Zorg ervoor dat u uw garantie activeert. Dit betekent dat wij u een directe, aanvullende service op maat kunnen bieden voor uw apparaat. En dat we, zelfs nadat uw garantie is verlopen, voor u klaarstaan om u te helpen.