Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Cyclone stofzuiger

Voordelen voor eigenaren

Toegang tot exclusieve aanbiedingen, evenementen en services.

Zo bekijkt je de voordelen voor eigenaren

 • Online

  Bezoek de voordeelshop voor eigenaren om afgeprijsde apparaten te zien.Tijdens het afrekenen word je gevraagd in te loggen en vervolgens wordt jouw exclusieve korting toegepast.

 • Telefonisch

  Geen webaccount?Bel 1-866-866-9004 om met een Dyson-expert te spreken, plaats een bestelling en maak een webaccount aan voor toekomstig gebruik.

 • Persoonlijk

  Bezoek jouw dichtstbijzijnde Dyson Service Center om de nieuwste Dyson-technologie uit te proberen en met Dyson-experts te praten om het juiste apparaat voor je te vinden. 

Waarom registreren?Meer voordelen.

Als je een geregistreerde Dyson-eigenaar bent, krijg je veel meer dan alleen garantie op onderdelen en arbeid:

 • Exclusieve kortingen

  Bespaar tot 20% op aankopen tijdens onze 12 voordeelacties voor eigenaren gedurende het hele jaar.

 • Gratis onderhoudstest

  Bezoek een lokaal Dyson Service Center voor een gratis onderhoudsbeurt op een willekeurig moment in de garantieperiode. Je hoeft geen afspraak te maken.

 • Voorrangsservice

  Gebruik onze vip-hotline voor 7 dagen per week ondersteuning, ontvang nuttige tips in jouw inbox, bekijk voorproefjes van onze nieuwste technologie, en krijg, alleen op uitnodiging, toegang tot ons beoordelingsprogramma.

Schets van Dyson-apparaten

Nog niet geregistreerd?

Het kost je slechts enkele seconden en dan kun je er gelijk de vruchten van plukken.Het enige wat je nodig hebt is het serienummer van jouw apparaat.

Schoon filter aan de waslijn

Haal het maximale uit jouw apparaat

Onze onderhoudswaarschuwingen maken je erop attent dat je het filter moet wassen of de borstel moet reinigen.Onze apparaten werken hard, zodat je het rustig aan kunt doen.

Dyson Eye robotstofzuiger

Speciale prijzen, speciale behandeling.

Geregistreerde eigenaren hebben niet alleen toegang tot exclusieve aanbiedingen, maar worden ook uitgenodigd om de nieuwste Dyson-technologie – voordat die op de markt komt – in de praktijk te testen.

Dyson-recyclinglogo

Is jouw oude apparaat aan vervanging toe?

Zorg ervoor dat de oude stofzuiger op verantwoorde wijze wordt gerecycled.Breng het apparaat naar de plaatselijke gemeentewerf of naar een Dyson Service Center.

Direct van Dyson