Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vogelperspectief van de Dyson UK technologie campus

Duurzaamheid bij Dyson

Ingenieurs zijn instinctief op zoek naar meer efficiëntie en een betere werking. Wij proberen altijd meer te doen met minder, op de juiste manier - of het nu gaat om techniek, onderwijs, landbouw of liefdadigheid.

“Voor een ingenieur zijn de creatieve drijfkracht, het verlangen om de wereld te verbeteren en de behoefte om problemen op te lossen, een gemoedstoestand die niet kan worden uitgeschakeld.”

James Dyson

Minder afval produceren

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Meer doen met minder

Hoe minder grondstoffen we gebruiken, hoe minder energie-intensieve bewerkingen nodig zijn. Naarmate we onze technologie verder ontwikkelen en mensen steeds meer hernieuwbare energie gebruiken, zal de impact nog verder afnemen.

Efficiënte technologieën

Door de belangrijkste technologie te verbeteren en hulpbronnen effectief te gebruiken, kunnen we meer doen met minder en steeds efficiëntere machines maken.

Uitvinden vereist een grote mate van vertrouwen en de wil om nieuwe methodes uit te proberen - zoals cyclonen in plaats van verspillende stofzuigerzakken en hogesnelheidslucht in plaats van energievretende kachels.

De impact van bedrijven helpen te verminderen

Geleid door ingenieurs

Bij Dyson worden we gedreven door innovatieve techniek, afkomstig van onze oprichter, James Dyson. Vanaf de eerste dag hebben we wetenschap, techniek en gedragsverandering gebruikt om de impact van ons bedrijf en onze technologie te verminderen.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

Het Dyson Institute of Engineering and Technology

Het Dyson Institute of Engineering and Technology leidt op door middel van techniek, waar studenten aan van alles werken - van rugzakken die de luchtvervuiling kunnen deteceren tot het bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

De James Dyson Award

De James Dyson Award daagt jonge ingenieurs en wetenschappers uit om enkele van de grootste problemen van de wereld op te lossen. Van technologie voor het verbeteren van toegankelijkheid, tot technologie die milieu-uitdagingen aanpakt. Met een toenemend aantal milieugerichte projecten die elk jaar over de hele wereld worden ingediend, heeft de wedstrijd nu een speciale duurzaamheidsprijs.

De James Dyson Foundation

De James Dyson Foundation is Dyson's liefdadigheidsinstelling op het gebied van techniekonderwijs die de ontwikkeling van jonge uitvinders stimuleert door hen kennis te laten maken met de fascinerende wereld van probleemoplossing - van het vangnet dat duurzamer vissen aanmoedigt tot de Plastic Scanner die helpt bij efficiënte recycling.

Onze gebouwen

Sinds onze inspanningen gebruikt 82% van de Dyson gebouwen nu hernieuwbare energie. Met 100% van de Dyson directe productie die nu op groene energie draait.³

Energy-promoting solar panels.

Hernieuwbare energie op de campus

Onze nieuwste Britse onderzoeks-, ontwerp- en ontwikkelingslocatie is uitgerust met zonnepanelen - die genoeg energie produceren om het hele gebouw van stroom te voorzien. Een grondwarmtepomp onder de parkeerplaats bespaart energie door de temperatuur in het gebouw te regelen en ons IT-servercentrum koel te houden.

We installeren nieuwe energiecontroleapparatuur op al onze locaties voor verdere besparingen, waaronder thermische dronebeelden van onze gebouwen om lekken te helpen opsporen en ervoor te zorgen dat onze gebouwen zo efficiënt mogelijk zijn.

Oud in nieuw veranderen

De plaatsen waar we werken zijn altijd belangrijk geweest voor Dyson. Net zoals onze machines zijn gebouwd om duurzaam te zijn, hanteren we dezelfde aanpak voor onze fysieke eigendommen en helpen we historische gebouwen in hun oude glorie te herstellen.

¹ De beste nauwkeurigheid wordt bereikt in de Auto-modus. Automatisch aanpassen alleen in Auto modus. Testen gebaseerd op gemiddeld thuisgebruik volgens interne testgegevens van Dyson. Microscopisch stof wordt gedefinieerd als deeltjes kleiner dan 100 micron.

² Filterefficiëntie getest op 0,1 micron (EN1822)

³ Gebaseerd op onze Research en Development Campus in Wiltshire.