Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Zone noise cancelling koptelefoon met luchtreiniging

Dyson Zone™

De wetenschap van geluid: Dysons high-fidelity, actieve noise cancelling koptelefoon met luchtreiniging

 • guide
  De lucht in de keuken zuiveren

  De effecten van koken op de luchtkwaliteit

  Met de kerstperiode in aantocht spenderen veel mensen meer tijd aan koken voor feesten en gasten. Maar wat zijn de effecten van koken op de luchtkwaliteit binnenshuis?

  Lees meer

 • guide

  Tot 20% van de mensen in de wereld is allergisch voor haren van huisdieren. Ontdek hier enkele slimme tips om huisdierenhaar en ander vuil weg te houden.

  Lees meer

 • News
  Onze stofzuigers verwijderen vuil, afval en haren van huisdieren uit elke hoek van je huis.

  Onzichtbare allergenen binnenshuis zijn te vinden op allerlei voorwerpen, in kleding en in verborgen hoekjes. Ontdek de belangrijkste bronnen en hoe je de blootstelling eraan kunt verminderen. 

  Lees verder

 • News
  Stofmonsters op een matras

  We brengen ongeveer een derde van ons leven in ons bed door, maar uit onderzoek blijkt dat ons matras bijna nooit een vast onderdeel van onze schoonmaakroutine is. Ingenieurs van Dyson delen hun beste tips om je matras schoon te houden – en het microscopische leven te bestrijden dat zich onder de lakens bevindt.

  Lees verder

 • News
  7 Dyson Stofzuigtips

  Leer van een Dyson-ingenieur hoe je de juiste stofzuiger kiest en deze optimaal benut.

  Lees verder

 • News
  Vrouw en kind in een kamer met bloemen, vader maakt schoon

  Het gebruik van een luchtreiniger helpt de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en geeft je de zekerheid dat je thuis schonere lucht kunt inademen. De kwaliteit van de lucht binnenshuis is niet alleen van invloed op je comfortniveau, maar ook op je gezondheid.

  Lees verder

 • News
  Schone lucht, schoon huis

  Met de nieuwste Dyson luchtbevochtiger die ook als luchtreiniger dient, verbeter je naast de droge lucht ook de luchtkwaliteit in huis. De lucht in huis kan tot vijf keer meer vervuild zijn dan buiten.
  Lees verder

  News
  -

  Dyson-ingenieurs Sharon Yap en dr. Calum Robertson bespreken de beste manieren om harde vloeren te reinigen – hoe houd je ze stof-, bacterie- en vlekvrij? Pak je dagelijkse schoonmaak eens anders aan met Dysons tips en tricks.

  Lees verder

 • News
  Feature
  Schone lucht, schoon huis

  Yara Michels is influencer, eigenaar van accessoiremerk Ateljé en is momenteel zelf haar huis aan het verbouwen. Heerlijk, je huis meer eigen maken! Maar er komt ook fijnstof bij kijken, en dat zie je niet zomaar met het blote oog. 
  Lees verder

 • News
  News
  Slaapkamer met Dyson luchtreiniger

  Last van de warmte in de zomer? Dan ben je wellicht niet alleen. Nu we steeds vaker te maken krijgen met extreme temperaturen, kan dat een niet te onderschatten impact hebben op hoe we ons voelen en functioneren in het dagelijks leven. We spraken met Evan Stevens, Hoofd Environmental Care bij Dyson. Hij verklapt zijn beste tips om je woning deze zomer koel te houden als het buiten heet is.

  Lees verder

 • Press release
  Dyson viert 25 jaar met limited edition Ceramic Pop kleur

  Ter viering van 25 jaar in Japan introduceert Dyson de limited edition Ceramic Pop kleur. Speciaal ontwikkeld om deze mijlpaal te markeren, zijn de tinten Blush Pink, Mandarin en Verdigris in deze kleurstelling toegepast op de Dyson Supersonic™ haardroger, Dyson Airwrap™ multistyler en Dyson Corrale™ stijltang.

  Lees verder

 • Press release
  Limited Editions in Blauw Blush 2023

  Een opvallende kleurencombinatie van Blauw Blush in een ultramatte afwerking zal exclusief voor de feestdagen verkrijgbaar zijn via Dyson.nl en bij de Dyson Demo Stores.

  Lees verder

 • Press release
  Twee modellen met de Dyson Airstrait stijltang

  Een nieuwe manier om meerdere haartypes te stijlen van nat naar droog haar, zonder hete platen of hittebeschadiging. De krachtige, gerichte luchtstroom droogt en stijlt het natte haar tegelijkertijd. Vereenvoudig je routine om snel een natuurlijk en stijl kapsel te krijgen met een gladde, glanzende finish.

  Lees verder

 • News
  Close-up van haarfollikels

  Haarfollikels ontwikkelen zich niet als je ouder wordt - je wordt ermee geboren. Ontdek meer over je haarzakjes, welke functie ze hebben en hoe je ze beschermt.

  Lees verder

 • News
  Nanja Massy Corrale

  Playdate, lunch of dinner date? Nanja laat drie looks zien die je in een handomdraai maakt met de Dyson Corrale stijltang.

  Lees verder

 • News
  Dyson Demo VR

  Met de online virtuele omgeving van de Dyson Demo VR kan je vanaf nu de producten van Dyson zelf uitproberen en testen met een VR-headset vanuit het comfort en gemak van thuis.  

 • News
  Nanja Massy met de Dyson Airwrap

  Nanja gebruikt de Dyson Airwrap al jaren en laat zien hoe zij het opzetstuk om te krullen gebruikt voor een mooie glam krul en daarna de pluizige haartjes verbergt met de Coanda gladmakende droger.

  Lees verder

  News
  Drie modellen met de Dyson Airwrap multistyler, Supersonic föhn en Corrale stijltang

  Het ontstaan van dun en fijn haar bij het ouder worden kan ontmoedigend aanvoelen. Maar onze experts hebben de beste kapsels voor vrouwen boven de 60. Wees creatief en vind wat bij jou past.

  Lees verder

 • News
  Twee modellen met de Dyson Supersonic föhn en de Dyson Corrale draadloze stijltang

  Dyson omarmt de huidige roze en barbiecore-trend en verwelkomt de levendige iron/fuchsia en fuchsia/nikkel-kleur als onderdeel van haar haarstylingassortiment. Deze bestaat uit de iconische Dyson Supersonic™ föhn, de veelzijdige Dyson Airwrap™ multistyler en de innovatieve Dyson Corrale™ stijltang.

  Lees verder

 • Feature
  Dyson x Belgium's Next Top Model

  Dyson zet kapsels en mode in de spotlight als de officiële stylingpartner van Belgium's Next Top Model. In dit nieuwe seizoen zullen 14 verschillende modellen het tegen elkaar opnemen tijdens spannende challenges - van fotoshoots tot go-sees en catwalks. 

  Lees verder

 • Dyson on
  James Dyson Award Global winners

  De James Dyson Award, de internationale designprijs, maakt vandaag de drie internationale winnaars bekend: de internationale winnaar, de duurzaamheidswinnaar en de humanitaire winnaar. Ze zijn persoonlijk geselecteerd door James Dyson en ontvangen elk €34.000 ter ondersteuning van de volgende fases van hun uitvindingen.

  Lees verder

 • Dyson on
  James Dyson Award Top 20 shortlist

  De 20 beste inzendingen voor de James Dyson Award zijn op de shortlist geplaatst, geselecteerd door 14 Dyson-ingenieurs wereldwijd. Van Spanje tot Singapore en van Polen tot de Filippijnen, de uitvindingen variëren van een bosbranddetectiesysteem tot een apparaat dat benzineauto's omzet in hybride voertuigen.

  Lees verder

 • News
  -

  De James Dyson Award, een jaarlijkse ontwerpwedstrijd met een focus op duurzaamheid die wordt georganiseerd door Dysons liefdadigheidsinstelling, is nu geopend voor inzendingen van jonge uitvinders die ideeën hebben om onze planeet te verbeteren.

  Lees verder