Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Diffuser gebruikt door model om haar te stylen

Zet je unieke stijlen in de spotlight met de haarstylingstechnologie van Dyson

Dyson zet kapsels en mode in de spotlight als de officiële stylingpartner van Belgium's Next Top Model. In dit nieuwe seizoen zullen veertien verschillende modellen het tegen elkaar opnemen tijdens spannende challenges - van fotoshoots tot go-sees en catwalks. Bij elke uitdaging zie je ook de Dyson haarstylingsproducten in actie.

 • model met Dyson Supersonic föhn
 • Dyson Corrale™ stijltang (nikkel/fuchsia)
 • Model met Dyson Corrale dreaadloze stijltang
 • News
  Close-up van haarfollikels

  Haarfollikels ontwikkelen zich niet als je ouder wordt - je wordt ermee geboren. Ontdek meer over je haarzakjes, welke functie ze hebben en hoe je ze beschermt.

  Lees verder

 • guide
  Model gebruikt Dyson Corrale stijltang om het haar te stylen

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

Dyson Corrale, Dyson Airwrap en Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Beschermt tegen extreme hitteschade. Met meer nadruk op
controle en minder op hitte.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson

 • 1 Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest op Corrale met flexibele vs Corrale met onbuigzame platen.