Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Large living space purified by a Dyson purifier humidifier

Luchtreinigers met luchtbevochtiger en ventilator

Onze luchtreinigers met luchtbevochtiger en ventilator helpen het hele jaar door een schonere, comfortabelere omgeving te behouden door luchtverontreinigende stoffen op te vangen en droge lucht te bevochtigen. Ze bieden ook een verkoelende luchtstroom wanneer je die nodig hebt.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
Deal

Verkoelt je in de zomer, bevochtigt wanneer nodig. Reinigt de lucht in de hele kamer het hele jaar door (81 m³)².

HEPA 13 filtratiesysteem vangt tot 99,95% van stof, allergenen en virussen zo klein als 0,1 micron², waaronder het COVID-19-virus⁶.

Vernietigt zelfs formaldehyde.¹

LCD-scherm toont real-time luchtkwaliteit.

Nachtmodus: stiller en gedimd scherm.

Bedien met afstandsbediening, of waar dan ook via de MyDyson™ app, Alexa en Siri.⁷

current price:
€649,00
original price: Was €799,00 Bespaar €150,00
  • Nu €150 korting

    • Dyson Omni-glide review stars 4.5

  • Een Dyson luchtreiniger in een slaapkamer 's nachts.
  • Een Dyson luchtreiniger in een slaapkamer 's nachts.
  • Image showing powerful, cooling airflow in a bedroom
Ein Dyson Luftreiniger mit einem als Linie dargestellten Luftqualitätsdiagramm, das eine Verringerung der Luftverschmutzung in der Innenraumluft anzeigt.

Wanneer is een luchtreiniger daadwerkelijk een goede luchtreiniger?

Automatische detectie, een volledig afgedichte machine en luchtverspreiding over grote afstand zijn essentieel voor een effectieve luchtreiniging. Daarom vormen deze de kern van onze technologie. En hebben we ze generaties lang getest.

Dyson HEPA H13 en koolstoffilters vangen verontreinigende stoffen op

Dyson luchtreinigers kunnen allergenen binnenshuis tot 99,95% uit de lucht verwijderen²

Volgens het European Centre for Allergy Research (ECARF) helpt dit de symptomen van mensen met hooikoorts of allergisch astma² aanzienlijk te verlichten.

Dyson Purifier Humidify+Cool logo

Veelgestelde vragen

Waar in de kamer moet ik de luchtreiniger plaatsen?

Je Dyson Purifier Humidify+Cool™ is ontwikkeld voor het reinigen en bevochtigen van één kamer. Gebruik hem daarom in de kamer waarin je de meeste tijd doorbrengt. Let er bij het plaatsen op dat er minimaal 60 cm ruimte aan alle kanten is, zodat de lucht doeltreffend kan circuleren. Plaats niet in de buurt van ventilatieroosters en sluit ramen en deuren. 

Is een luchtbevochtiger nuttig in combinatie met een airconditioner?

Bij het inschakelen van een airconditioner in huis kan de luchtvochtigheid sterk dalen. Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor uitdroging van de huid en de slijmvliezen, wat kan leiden tot een geïrriteerde keel, droge ogen en een verstopte neus. Dit kan vooral een probleem zijn in de zomermaanden, wanneer de airconditioner constant aan staat.

De Dyson Purifier Humidify+ Cool Formaldehyde™ kan helpen bij het oplossen van dit probleem. Het apparaat kan de luchtvochtigheid in huis op peil houden, terwijl het ook de lucht zuivert en je verkoelt. Door het gebruik van deze luchtbevochtiger kan je genieten van de voordelen van de airconditioning, terwijl je ook zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Kan ik bevochtigen uitschakelen?

Ja. Het apparaat werkt als een luchtreiniger en luchtbevochtiger, of alleen als een luchtreinigingsventilator.

Hoe vaak moet ik een grondige reinigingscyclus uitvoeren?

Dit is afhankelijk van de hardheid van het water in jouw woonplaats. In gebieden met hard water geeft het apparaat de melding om één keer per maand de grondige reinigingscyclus uit te voeren. In regio's met zachter water ontvangt je deze instructie minder vaak. Je kunt met de Dyson Link-app de waterhardheid in jouw regio selecteren.

Hoe vaak moet het filter worden vervangen?

Het combinatie filter moet elke 12 maanden worden gevangen, bij een gebruik van 12 uur per dag.

Hoe worden Dyson-luchtreinigers getest op het opvangen van het Covid-19 virus?

Bij Dyson zijn we van mening dat alleen door te testen met het levende virus zelf in combinatie met een test in realistische kamergrootte, je zeker kunt zijn van het vermogen van de luchtreiniger om specifieke virussen in de echte wereld op te vangen. Klik hier voor meer informatie over onze test.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt