Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Nieuwste technologie Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde logo
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator met verwarming
In stock
€799,00
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator met verwarming

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehydeᵀᴹ

Verwarmt in de winter, verkoelt je in de zomer. Reinigt de lucht het hele jaar door.

Vangt stof, allergenen en virussen op⁹, waaronder het COVID-19-virus¹⁰.

Vernietigt zelfs formaldehyde¹.

Het HEPA + koolstoffilter verwijdert 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron¹

Bedien met afstandbediening, MyDyson™ app, Alexa en Siri.⁷

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde™

Algehele beoordeling

84% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Geweldige koop

Norman06

In het begin een beetje sceptisch, maar na enkele weken gebruik helemaal tevreden. Makkelijk, goed ontwerp. De verwarming met programmering is zeer praktisch en efficiënt en filtert echt goed. Wanneer ik de deur van mijn open haard open, detecteert deze onmiddellijk het stof en wordt stil geactiveerd. (Vertaald vanuit het Frans met Google)

Wat zit er in de doos

Kenmerken

 • Gewicht

  4,65 kg

 • Max. luchtstroom

  371 l/s

 • Oscillatiehoek

  350 °

 • Diameter onderkant

  220 mm

 • Snoerlengte

  1,85 m

 • Aantal snelheidsinstellingen

  10

 • 240 Voltage

 • Soort luchtbehandeling

  Verwarmende luchtreiniger

 • Temperatuursinstellingen

  1-37°

 • HEPA-filter

  HEPA H13 + Koolstoffilter

 • Geluidsniveau

  63 dB

Dyson purifier hot+cool formaldehyde
 • Hoogte

  764 mm

 • Lengte

  120 mm

 • Breedte

  204 mm

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new purifier.

Expert handleidingen op de MyDyson™ app

Van snelstartgidsen en handleidingen tot het begrijpen van verschillende instellingen en schermen. Alles afgestemd op jou en je machine.

Veelgestelde vragen

Hoe zijn Dyson hot+cool luchtreinigers energiezuinig?

Dyson verwarmende luchtreinigers verwarmen je kamer met langeafstandprojectie gelijkmatig. Hierdoor verwarm je gewenste kamer gecontroleerd, waardoor je niet het hele huis hoeft te verwarmen. Door de intelligente thermostaat, wordt het verwarmen gestopt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Hierdoor gaat er geen energie verloren. Of verwarm je de ruimte bijvoorbeeld kort en krachtig middels de timer. Daarnaast kan je de temperatuur ook op afstand bedienen met de MyDyson™ app, waardoor enkel jij bepaalt wanneer de ruimte op de nodige momenten wordt verwarmd.

Kan ik de verwarmende luchtreiniger ook enkel gebruiken als luchtreiniger?

Ja, Dyson verwarmende luchtreinigers kunnen met én zonder verwarmingsfunctie worden gebruikt. Hierdoor dient het altijd als luchtreiniger en verwarmt de machine enkel wanneer jij dat nodig vindt. Is het warmer, dan kan je jezelf ook verkoelen middels de gecontroleerde luchtstraal. Hierdoor is de Dyson de ideale machine, het hele jaar door.

Wat is er nieuw aan het assortiment Dyson Luchtreinigingsventilators en hoe verschilt het van andere luchtreinigers?

Dyson-ingenieurs zijn perfectionisten. We leiden onze niet aflatende ontevredenheid in banen door onze nieuwste luchtreinigingsventilators opnieuw te ontwerpen zodat ze de enige luchtreinigers zijn die volledig volgens de HEPA H13-norm zijn afgedicht. Ze vangen 99,95% van het ultrafijnstof en voorkomen dat verontreinigende stoffen teruglekken naar de lucht die je inademt.

Wat is er anders aan het assortiment Dyson Formaldehyde Luchtreinigingsventilators?

De Dyson Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator heeft alle kwaliteiten van onze geavanceerde luchtreinigingsproducten, maar gaat nog een stap verder om formaldehyde te detecteren en vernietigen. Een extra halfgeleider-sensor detecteert nauwkeurig formaldehyde, terwijl ons katalytisch filter het afbreekt in twee veiligere moleculen – koolstofdioxide en water.

Wat is formaldehyde en wat zijn veelvoorkomende bronnen ervan?

Formaldehyde is een verontreinigend gas, gevormd uit koolstof, waterstof en zuurstof, dat veel in woningen voorkomt. Veelvoorkomende bronnen van formaldehyde in je woning kunnen zijn: verf en vernis, luchtverfrissers, matrassen, meubels, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, tapijten, spaanplaat en triplex, elektronica, wasverzachterdoekjes, nagellakverwijderaar, mottenballen, speelgoed, open haarden en houtkachels.

Hoe vaak moet ik mijn filter vervangen?

We raden aan het HEPA+Koolstoffilter om de 12 maanden te vervangen. Dit omdat filters na verloop van tijd verstopt kunnen raken met verontreinigende stoffen, en zelfs onaangename geuren terug de kamer in laten stromen. Het toestel waarschuwt je wanneer het tijd is om filters te vervangen. De meting van de filterlevensduur vind je op het lcd-scherm en in de Dyson Link app. Het katalytisch filter hoeft nooit vervangen te worden.

Hoe worden Dyson-luchtreinigers getest op het opvangen van het Covid-19 virus?

Bij Dyson zijn we van mening dat alleen door te testen met het levende virus zelf in combinatie met een test in realistische kamergrootte, je zeker kunt zijn van het vermogen van de luchtreiniger om specifieke virussen in de echte wereld op te vangen. Klik hier voor meer informatie over onze test.

Dyson filter

Vervangende filters

Vind het juiste filter voor jouw luchtreiniger.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt