Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
dyson purifier logo
Dyson luchtreiniger zuigt deeltjes in de lucht aan en blaast een stroom gereinigde lucht uit.

Verkoelt je in de zomer. Reinigt de lucht het hele jaar door.

+ Nu tot €150 voordeel

+ 40 dagen op proef*

+ Beste Prijs-garantie

Verkoelt je met gereinigde lucht

Te veel warmte in huis kan oncomfortabel zijn en leiden tot onrustige nachten. Dyson luchtreinigers verspreiden een aangename bries die je verkoelt voor een goede nachtrust.

  • Dyson Omni-glide review stars 4.5

 • Een Dyson luchtreiniger in een slaapkamer 's nachts.
 • Een Dyson luchtreiniger in een slaapkamer 's nachts.
 • Image showing powerful, cooling airflow in a bedroom
 • Image showing powerful, cooling airflow in a bedroom

 • Dyson Purifer Hot + Cool, Dyson Purifier Cool en Dyson Purifier Humidify + Cool

  Altijd een comfortabel klimaat

  Onderverdeeld in verschillende subcategorieën:
  - Luchtreinigers met verwarming + ventilator
  - Luchtreinigers met bevochtiging + ventilator
  - Luchtreinigers + ventilator

  Allemaal geschikt als ventilator tijdens een hittegolf.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Interne sensortechnologie en lcd-scherm tonen de luchtkwaliteit

Monitort en rapporteert, automatisch*

Vier sensoren, waaronder een formaldehyde-halfgeleider-sensor, werken samen met ons unieke algoritme om de luchtkwaliteit nauwkeurig vast te stellen, in realtime weer te geven en erop te reageren. Hierbij geeft het lcd-scherm realtime rapporten weer.

Illustratie van het Dyson filtratiesysteem

Geavanceerde HEPA H13-filtratie*

Het Dyson katalytische filter vernietigt continu formaldehyde³, terwijl het HEPA H13- en Koolstoffilters gassen² en 99,95% van deeltjes zo klein als 0,1 micron³ vangen.

Graphic showing fully sealed purifier

Volledig afgedicht volgens HEPA H13-norm*

Om te voorkomen dat verontreinigende stoffen terug in de lucht terechtkomen, is niet alleen het filter afgedicht volgens de HEPA H13-norm, maar de hele luchtreinigingsventilator 4. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen.

Veelgestelde vragen

Hoe reinigt een Dyson luchtreiniger de lucht?

De Dyson luchtreinigingsventilator werkt door het trekken van lucht in de basis van de machine en het doorlopen van verschillende filters om onzuiverheden en verontreinigende stoffen te verwijderen. En vervolgens schone lucht in de kamer te verspreiden. Het bevat ook Air Multiplierᵀᴹ technologie om de lucht in de kamer te circuleren.

De luchtreiniger gebruikt geavanceerde technologieën om de lucht te zuiveren. Het bevat een HEPA-filter, die 99.95% van de deeltjes tot 0,1 micron kan opvangen en verwijderen, waaronder pollen, stof en schimmelsporen¹. Onze nieuwste modellen bevatten ook een actief koolstoffilter, dat gassen en geuren opvangt en neutraliseert.

 

¹ Filtratie-doeltreffendheid bij 0,1 micron (EN1822). Het opvangen van gas varieert.

Welke Dyson luchtreiniger kan ik het best kiezen?

Al onze apparaten verwijderen verontreinigende stoffen om de luchtkwaliteit te verbeteren. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde luchtreiniger detecteert en vernietigt ook formaldehyde³, terwijl de Dyson Purifier Hot+Cool luchtreinigingsventilator en verwarming de lucht verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer⁷. De Dyson Purifier Humidify+Cool kan de lucht bevochtigen en zorgt ook voor verkoeling in de zomer⁷.

Is een luchtbevochtiger nuttig in combinatie met een airconditioner?

Bij het inschakelen van een airconditioner in huis kan de luchtvochtigheid sterk dalen. Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor uitdroging van de huid en de slijmvliezen, wat kan leiden tot een geïrriteerde keel, droge ogen en een verstopte neus. Dit kan vooral een probleem zijn in de zomermaanden, wanneer de airconditioner constant aan staat.

De Dyson Purifier Humidify+ Cool Formaldehyde™ kan helpen bij het oplossen van dit probleem. Het apparaat kan de luchtvochtigheid in huis op peil houden, terwijl het ook de lucht zuivert en je verkoelt. Door het gebruik van deze luchtbevochtiger kan je genieten van de voordelen van de airconditioning, terwijl je ook zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Kan een Dyson luchtreiniger de kamertemperatuur verlagen?

Dyson luchtreinigingsventilatoren zijn ontwikkeld voor het leveren van een krachtige, persoonlijke verkoeling.⁷ Ze zijn niet bedoeld om de temperatuur van een hele kamer te verlagen, zoals een airconditioner.⁷

Hoe werkt een Dyson luchtreiniger?

Dyson luchtreinigers verwijderen gassen⁸ en 99,97% van de deeltjes uit de lucht.⁴ De Air Multiplier™ technologie verhoogt het volume van de luchtstroom en verspreidt een snelle, krachtige, gelijkmatige luchtstroom. Ze verspreiden gereinigde, schonere lucht door de hele kamer of overal waar je die nodig hebt.²

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt