Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vrouw in een toiletruimte omgeven door verschillende Dyson Airblade toestellen.

De snelste manier om handen hygiënisch te drogen met HEPA-gefilterde lucht

Dyson handdrogers helpen u om kosten te verlagen, ruimte te besparen in de toiletruimte, en CO₂-uitstoot en afval te verminderen.

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Dyson handdrogers

Dyson handdrogers zijn ontworpen voor intensief gebruik.De exclusieve Dyson technologie verbetert de ervaringen van klanten en medewerkers van uw organisatie. Alle Dyson handdrogers zijn voorzien van een HEPA-filter en er zit 5 jaar garantie op.

Dyson Airblade™ handdrogers worden getest op aerosolisatie

Onafhankelijk getest. Bewezen veilig en hygiënisch.²

Touch-free. HEPA-gefilterd. Geen papierverspilling.

Van Dyson Airblade ™ handdrogers is onafhankelijk bewezen dat ze niet meer aerosoliseren dan papieren handdoekjes.³ Zonder het afval.

Stapel gebruikte papieren wegwerphanddoekjes

Bespaar op kosten, afval en milieu-impact

Kost tot 99% minder in gebruik dan papieren handdoekjes en verlaagt de CO₂ uitstoot met 85%.⁴ Voor een schonere toiletruimte en een beter milieu. Een aangenamere toiletruimte, en een betere wereld.

Waarom zakelijk voor Dyson kiezen

  • 1 Droogtijd en energieverbruik berekend voor Max-stand. Droogtijd werd bepaald met behulp van Dyson testmethode 769 op basis van NSF P335 tot een meting van 0,1 g restvocht.
  • 2 Suen et al. 2019 SR en gebaseerd op bacteriën in lucht en aerosols (0,3 tot> 5 micron) gemeten tijdens handdroging in 28.5 m³ testkamer, in een studie uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium.
  • 3 Gebaseerd op aerosolisatie gemeten tijdens handdroging. Tests uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium Airmid Healthgroup Ltd.
  • 4 Bekijk onze berekeningen