Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vrouw in een toiletruimte omgeven door verschillende Dyson Airblade toestellen.

De snelste manier om handen hygiënisch te drogen met HEPA-gefilterde lucht

Dyson handdrogers helpen u om kosten te verlagen, ruimte te besparen in de toiletruimte, en CO₂-uitstoot en afval te verminderen.

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Dyson handdrogers

Dyson handdrogers zijn ontworpen voor intensief gebruik.De exclusieve Dyson technologie verbetert de ervaringen van klanten en medewerkers van uw organisatie. Alle Dyson handdrogers zijn voorzien van een HEPA-filter en er zit 5 jaar garantie op.

Dyson Airblade 9kJ handdroger cutaway onthult een HEPA-filter

Droog met HEPA-gefilterde lucht.
Niet met vuile lucht.

Alle Dyson Airblade™ handdrogers zijn voorzien van HEPA-filters. Een bewezen manier om 99,95% van de deeltjes,² inclusief bacteriën en virussen, in de lucht van de toiletruimte die door het filter stromen te verwijderen. Voor het drogen van schone handen.

Ontdek waarom onze handdrogers hygiënisch zijn.

Stapel gebruikte papieren wegwerphanddoekjes

Bespaar op kosten, afval en milieu-impact

Kost tot 99% minder in gebruik dan papieren handdoekjes en verlaagt de CO₂ uitstoot met 85%.³ Voor een schonere toiletruimte en een beter milieu. Een aangenamere toiletruimte, en een betere wereld.

Waarom zakelijk voor Dyson kiezen

  • 1 Droogtijd en energieverbruik berekend voor Max-stand. Droogtijd werd bepaald met behulp van Dyson testmethode 769 op basis van NSF P335 tot een meting van 0,1 g restvocht.
  • 2 HEPA-filter onder voorgeschreven testvoorwaarden getest volgens EN 1822-5 door een onafhankelijk testlaboratorium.
  • 3 Bekijk onze berekeningen