Welkom bij Dyson ondersteuning

Gidsen en handleidingen

Zo haal je het maximale uit jouw Dyson-product.

Bekijk alle gidsen en handleidingen

Onderdelen en accessoires

Originele Dyson-onderdelen om jouw apparaat probleemloos te laten werken.

Zoek onderdelen en accessoires

Vervangbatterijen

Filters voor luchtreinigingsventilatoren

Probleemoplossing

Wij helpen je stapsgewijs jouw product weer werkend te krijgen.

Begin met probleemoplossing

Herstelling of onderhoud

Inclusief werkuren en wisselstukken waar nodig.

Boek een herstelling of onderhoud

Dyson Demo Store

Bezoek een van onze winkels voor een persoonlijke kennismaking met onze technologie.

Bezoek een Dyson Demo Store

Leveringsinformatie

Bekijk leveringsinformatie en -termijnen, kosten en retourzendingen.

Bekijk leveringsinformatie

Jouw garantie activeren

Registreer uw toestel en krijg ondersteuning op maat, exclusieve inhoud en nog veel meer.

Online ondersteuning

Live chatten

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Social media

Voor zakelijke klanten

Als u een zakelijke/professionele klant bent, gebruik dan de onderstaande gegevens voor specifieke zakelijke/professionele ondersteuning.

Contact

Bel ons op 0800-39208

E-mail ons op professional@dyson.be

Registreer uw toestel

Activeer de garantie voor uw handdroger of verlichting.

Registreer uw toestel

Installatie en specificaties

Bekijk technische informatie en installatiehandleidingen.

Bekijk toestelspecificaties