Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Elk van onze vernieuwde draadloze stofzuigers is ontwikkeld speciaal voor woningen met huisdieren. Ontdek hier de wetenschap die erachter schuilgaat.

Pet sleeping on sofa covered with pet hair

Huisdierenwetenschap

De microbiologen van Dyson bestuderen hoe vuil, huidschilfers van huisdieren en andere deeltjes door huisdierenhaar worden verspreid – om betere manieren te vinden hoe deze kunnen worden opgenomen en opgesloten.

Video Transcript

Videotranscript openen

Dyson V15 Detect™ Absolute

Beste Prijs-garantie

Krachtig. Intelligent. Veelzijdig. Voor een grondige reiniging van het hele huis. Tot 60 minuten constante zuigkracht.⁵

Lichtstraal maakt microscopisch stof zichtbaar.¹

Wetenschappelijk bewijs van diepe reiniging³

Met Dyson's nieuwste anti-klittechnologie.

Met Digital Motorbar™ en Illuminated vloerzuigmond, schroefvormige klitvrije borstel en 4 accessoires.

 

€799,00

Close up of a Dyson cordless vacuum's filter unit

Vangt op

Dyson's geavanceerde filtratiesysteem vangt 99,99% van de deeltje zo klein als 0,3 micron op. De nieuwste stofzuigers met HEPA-filtratie hebben een filtratie-efficiëntie van 99,97% tot 0,1 micron.¹

Digital Motorbar verwijdert huisdierhaar met een hond op de achtergrond

Hoge zuigkracht. Ontklit haar automatisch.

De Motorbar™ vloerzuigmondtechnologie heeft tanden van polycarbonaat die tijdens het stofzuigen automatisch haren van de borstel verwijderen.

 • Microbiologen van Dyson bestuderen microscopische deeltjes

Een huisdier verzorgen met de huisdierverzorgingsborstel

Huisdierverzorgingsborstel

NIEUW

Geschikt voor huisdieren met middellang of lang haar. De huisdierverzorgingsborstel neemt de losse haren direct in het reservoir op – zodat deze niet door het huis verspreiden.

 • Dyson Micro 1.5kg being used on flooring

  Schroefvormige klitvrije borstel

  Ontwikkeld door Dyson voor draadloze stofzuigers. De conische ontklittende borstel verwijdert lange haren en huisdierhaar van huisdiermanden, autostoelen en trappen. Snel.

 • Dyson Micro 1.5kg being used on flooring

  Huisdierverzorgingsset

  Vangt losse haren en huidschilfers op terwijl je je huisdier borstelt. Flexibele borstelharen maken zichzelf in een oogwenk schoon.

Veelgestelde vragen

Ik heb huisdieren. Hoe vaak moet ik stofzuigen?

Woningen met huisdieren moeten vaker worden gestofzuigd. De poten van huisdieren halen vuil van buiten naar binnen. En haren en huidschilfers van huisdieren vallen overal waar uw huisdier in huis komt. Dyson raadt aan om de vloeren, bedden en bekleding één tot vier keer per week te stofzuigen. Vaker, als je veel huisdieren heeft.

Welke Dyson stofzuiger is het beste voor hondenhaar?

Dyson stofzuigers zijn ontworpen om huishoudelijk vuil en huisdierenhaar op te vangen en vast te houden - zelfs de microscopisch kleine huidschilfers van huisdieren die je niet kunt zien.

De Motorbar™ vloerzuigmond is beschikbaar op alle nieuwste draadloze stofzuigers van Dyson. Deze is ontworpen om huidierenhaar op te zuigen. Tanden zorgen ervoor dat haren van de borstel worden verwijderd, terwijl jij stofzuigt.

Ook beschikbaar bij de Dyson V15 Detect, V12 Detect slim, Cyclone V10 en V8, is de schroefvormige klitvrije borstel die snel haar van huisdiermanden, autostoelen, banken en trappen verwijdert.

Welke Dyson stofzuiger is het beste voor allergieën en huisdieren?

Onderzoekers van Dyson bestuderen hoe stofdeeltjes zich verplaatsen tussen oppervlakken. Dit heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van technologie die fijnstof en allergenen zoals huidschilfers van huisdieren grondig reinigt.

Met Dyson's meest geavanceerde filtratie in een draadloze stofzuiger heeft de Dyson V15 Detect™ stofzuiger een HEPA post-motor filter dat deeltjes zo klein als 0,1 micron opvangt - kleiner dan huidschilfers van huisdieren. Dit draagt bij aan een meer hygiënische leefomgeving. 

Wat is de beste manier om huisdierharen uit tapijten en bekleding te verwijderen - inclusief mijn auto?

Om overal waar je huisdier komt schoon te maken, heeft Dyson de schroefvormige klitvrije borstel die snel afrekent met lange haren en haren van huisdieren op huisdiermanden, autostoelen, banken en trappen. De schroefvormige klitvrije borstel is ontworpen voor Dyson draadloze steelstofzuigers.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt