Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Stofzuiger met torque vloerzuigmond voor het reinigen van harde vloeren en tapijten.

Alle Dyson stofzuigers zijn ontwikkeld voor een grondige reiniging van je huis

Stofzuigertechnologie ontworpen en getest voor een hoge zuigkracht op alle vloertypen.

Kies uw Dyson-stofzuiger

  • Dyson sledestofzuigers

    Compact ontwerp, grondige reiniging met Ball™ technologie, om gemakkelijk onder meubels en rond obstakels te kunnen reinigen.

  • Dyson robotstofzuiger

    Reinigt je huis, of je nu thuis bent of niet. De hoge zuigkracht van Dyson in een robot.

  • Heb je nog vragen over een van de Dyson snoerloze stofzuigers?

    Onze Dyson-productexperts helpen je graag om de verschillen tussen onze snoerloze stofzuigers uit te leggen en live videodemonstraties te geven. Onze video of chat service is maandag - zaterdag beschikbaar tussen 09:00 en 22:00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom voor een Dyson stofzuiger kiezen?

Alle Dyson stofzuigers zijn ontworpen om je huis grondig te reinigen. Onze stofzuigertechnologie is ontworpen en voortdurend getest op hoge zuigkracht op alle soorten vloeren.

Wat is de beste snoerloze Dyson stofzuiger?

Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn ontworpen voor een reeks aan schoonmaaktaken. De Dyson V15™ stofzuiger is onze krachtigste en intelligentste stofzuiger. De verschillende versies beschikken over andere accessoires die helpen bij verschillende schoonmaak klussen. De V15 Detect Complete Extra is de meest complete versie.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt