Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Vind de Dyson stofzuiger voor jou

Voor het grondig reinigen van het hele huis tot het aanpakken van huisdierharen - er is een Dyson stofzuiger voor jou. Onze keuzehulp helpt je een keuze te maken.

De veelzijdigheid van Dyson stofzuigers voor het schoonmaken van woningen met huisdieren

Wetenschap en huisdieren. Onze hobby's.

De microbiologen van Dyson bestuderen hoe allergenen en andere microscopische deeltjes door huisdierenhaar worden verspreid – om betere manieren te vinden hoe deze kunnen worden opgenomen en opgesloten.

Veelgestelde vragen

Waarom voor een Dyson stofzuiger kiezen?

Alle Dyson stofzuigers zijn ontworpen om je huis grondig te reinigen. Onze stofzuigertechnologie is ontworpen en voortdurend getest op hoge zuigkracht op alle soorten vloeren.

Wat is de beste draadloze Dyson stofzuiger?

Alle Dyson draadloze stofzuigers zijn ontworpen voor een reeks aan schoonmaaktaken. De Dyson V15™ stofzuiger is onze krachtigste en intelligentste stofzuiger. De verschillende versies beschikken over andere accessoires die helpen bij verschillende schoonmaak klussen. De V15 Detect Complete Extra is de meest complete versie.

MyDyson logo
Phone with MyDyson app showing what's inside a Dyson cordless vacuum.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Snelstartgidsen en handleidingen. Machineverbeteringen en upgrades. 24/7 ondersteuning op maat.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt