Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Hair screw tool engineered by Dyson

Schroefvormige klitvrije borstel

Anti-klitborstel verwijdert haren van huisdiermanden, autostoelen en trappen. Snel. Gemotoriseerde reiniging voor kleinere ruimtes.

Ontwikkeld voor:
-Dyson V12 Detect Slim™
-Dyson V12 Slim™

Model geschikt voor overige draadloze stofzuigers, klik hier.

Op voorraad
€60,00

Belangrijkste kenmerken

Ontdek de technologie achter de schroefvormige klitvrije borstel

Belangrijkste kenmerken

Ontdek de technologie achter de schroefvormige klitvrije borstel

Afzuigleiding

Zuigt haar van het uiterste van de borstel en neemt deze direct op in het stofreservoir.

Schuine opening vooraan

‘Activeert’ de borstelharen terwijl ze ronddraaien om verstrikte haren los te maken.

Vrijdragende borstelstaaf

De opgezogen haren worden van het smalle uiteinde afgewikkeld.

Geïntegreerde motor

Laat de borstelstaaf draaien tot 3.500 toeren per minuut om hardnekkig vuil te verwijderen.

Close-up van schroefvormige klitvrije borstel