Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Nickel and Black Dyson Paddle Brush
dyson motif

Peddelborstel ontworpen door Dyson

Zwart Nikkel

De grote peddelborstel heeft een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtkussendemping voor comfort. Deze borstel is ontworpen om haar glad te maken tijdens het föhnen.

€30,00
Zwart/nikkel Kleur kiezen (3) -

Vergelijkbare accessoires

 • Dyson Föhnborstel van 35 mm

  Voor kort tot middellang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen, en heeft afgeronde pennen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Dyson Föhnborstel van 45 mm

  Voor middellang tot lang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen, en heeft afgeronde pennen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

 • Dyson Klittenkam

  Ontworpen met brede, gladde tanden om gemakkelijk door nat of droog haar te glijden en het te ontwarren met zo weinig mogelijk wrijving.

 • Föhnborstel (35mm)

  Onderdeelnr. 971053-01

  Ontworpen om het haar tijdens het stylen volume te geven en in model te brengen

  €29,00

  Meer informatie

Koop bij Dyson