Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Peddelborstel ontworpen door Dyson
Motief Dyson Supersonic

Peddelborstel ontworpen door Dyson

De grote peddelborstel heeft een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtkussendemping voor comfort. Deze borstel is ontworpen om haar glad te maken tijdens het föhnen.

Momenteel niet op voorraad
€40,00
IJzer / Fuchsia Kleur kiezen (3) -
  • Dyson Föhnborstel van 35 mm

    Voor kort tot middellang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen, en heeft afgeronde pennen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

  • Dyson Föhnborstel van 45 mm

    Voor middellang tot lang haar. De Dyson ronde borstel met luchtgaten is ontworpen om uw haar volume te geven en in model te brengen, en heeft afgeronde pennen voor comfort, een verzwaarde handgreep voor een goede grip en luchtgaten voor een gelijkmatige warmteverdeling.

  • Dyson Klittenkam

    Ontworpen met brede, gladde tanden om gemakkelijk door nat of droog haar te glijden en het te ontwarren met zo weinig mogelijk wrijving.

Koop bij Dyson