Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde logo
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde in een grote ruimte.

Projecteert lucht over 10m om grote ruimten te reinigen.¹ Stil.

Stil, zelfs op vol vermogen

Verwijdert 99,95% van allergenen en ultrafijne deeltjes.²

Verwijdert gassen en geuren.³ Verwijdert 3x meer NO₂.⁴

Detecteert formaldehyde en breekt het permanent af.⁵

Detecteert en geeft meldingen over CO₂-niveaus in realtime.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Onze stilste, krachtigste luchtreiniger

We hebben een energie-efficiënt systeem ontwikkeld dat lucht meer dan 10 meter verspreidt voor het reinigen van de lucht in grote ruimten.¹ Stil.

Onze stilste, krachtigste luchtreiniger

We hebben een energie-efficiënt systeem ontwikkeld dat lucht meer dan 10 meter verspreidt voor het reinigen van de lucht in grote ruimten.¹ Stil.

Innovatief ontwerp van versterker

Twee snelle luchtstromen met gereinigde lucht worden over een hogedrukkern gestuwd. Als ze samenkomen creëren ze één krachtige straal gereinigde lucht.

Motorbehuizing

Akoestisch ontwerp werkt stil, zelfs op vol vermogen.

Geïntegreerd sensorsysteem

Een reeks sensoren communiceert met een uniek algoritme voor het detecteren van verontreinigende stoffen in de hele kamer en rapporteert automatisch.

Geavanceerd filtratiesysteem

Drie reinigingsfasen in een volledig afgedicht apparaat.⁶ Verwijdert 99,95% van ultrafijne deeltjes²en gassen³ en breekt formaldehyde af.⁵

Three phases of purification sit within a fully-sealed machine.⁶ Capturing 99.95% of ultrafine particles², gases³ and destroying formaldehyde.⁵

De technologie in de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde.
Het luchtreinigingsbereik van de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde wordt getest voor grote ruimten.

Ontworpen om grote ruimtes te reinigen¹

We hebben onze nieuwste luchtreiniger duizenden keren getest om te waarborgen dat de sensoren, het filtersysteem en de motor gezamenlijk de lucht in grote ruimten reinigen.¹

Video Transcript

Videotranscript openen
 Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde-technologie met LCD-scherm met sensorpictogrammen.

Detecteert en geeft automatisch meldingen over de luchtkwaliteit

Een reeks intelligente sensoren detecteert verontreinigende stoffen in de hele kamer. Ons unieke algoritme controleert gegevens elke seconde, analyseert verontreinigende stoffen op een moleculair niveau, reageert automatisch met reinigen en meldt de luchtkwaliteit in realtime op het lcd-scherm en in de MyDyson™ app.

Dyson's solid-state formaldehyde sensor molecular visualisation.

Breekt formaldehyde permanent af.⁵

Dyson's solid-state formaldehydesensor detecteert formadehydemoleculen – 500 keer kleiner dan 0,1 micron. Het unieke katalytische filter breekt de formadehydemoleculen permanent af. Het enige wat achterblijft in de lucht zijn kleine hoeveelheden water en CO₂.⁵

De Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde gepositioneerd in de woning.

Stil, zelfs op vol vermogen

Akoestisch ontwerp werkt stil, zelfs in de hoogste stand. Het beperkt je blootstelling aan verontreinigende stoffen continu, zonder je in huis te storen.

Video Transcript

Videotranscript openen
De technologie in de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde.

Unieke motorbehuizing

We hebben een unieke motorbehuizing ontwikkeld en hebben daarmee de grootste daling van het geluidsniveau ooit gerealiseerd. Het slankere ontwerp zorgt voor minder turbulentie, druk en geluid. Daardoor realiseerden we een geluidsvolume van slechts 56dB(A) op vol vermogen.

De MyDyson-app wordt gebruikt in een café.

Volledige controle over je luchtkwaliteit. Waar je ook bent.

Bedien je luchtreiniger op afstand, met één druk op de knop. Stel via de MyDyson™ app schema's in, houd de luchtkwaliteit in huis en de gebruiksduur van het filter in de gaten en meer.⁸

Veelgestelde vragen

Wat is er nieuw in het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet  luchtreinigers?​ 

Onze huidige generatie luchtreinigers circuleert schone lucht door de hele kamer¹⁰, maar de Dyson Purifier Big+Quiet verspreidt lucht over een afstand van 10 meer en creëert de krachtige circulatie die nodig is om de lucht in grote ruimten te reinigen.¹ De luchtreiniger is voorzien van ons grootste filtratiesysteem tot nu. Het verwijdert 99,95% van de verontreinigende stoffen² en gassen³ en breekt formaldehyde af.⁵ Het akoestische ontwerp werkt stil, zelfs in de hoogste stand.

Welk kameroppervlak kan de Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde reinigen?

We hebben de Dyson Purifier Big+Quiet uitvoerig getest om er zeker van te kunnen zijn dat de sensoren, het filtratiesysteem en de motor gezamenlijk de lucht in een grote woonruimte kunnen reinigen. Het heeft de kracht om de lucht in ruimten van maximaal 100 m2 te reinigen.¹

Hoe reinigt dit apparaat de lucht in de hele kamer?​

We hebben onze luchtreinigers opnieuw ontwikkeld. Ze zijn nu voorzien van drie belangrijke functies voor een gelijkmatige luchtreiniging in de hele kamer.¹ Lucht wordt over een grote afstand verspreidt en dit produceert de krachtige luchtcirculatie die nodig is om verontreinigende stoffen die zich op grotere afstand van het apparaat bevinden in het apparaat te zuigen. Een geïntegreerd sensorsysteem zorgt voor een nauwkeurige detectie en rapportage van verontreinigende stoffen. Tot slot verwijdert een geavanceerd HEPA-filtratiesysteem dat is afgedicht volgens de H13-norm gassen³ en ultrafijne deeltjes.² Het breekt zelfs formaldehyde af.⁵ De gereinigde lucht wordt vervolgens weer verspreid in de kamer waarna de cyclus zich herhaalt.  

Wat is formaldehyde?

 

Formaldehyde is een kleurloos, mogelijk schadelijk gas dat jarenlang door huishoudelijke producten wordt uitgestoten. Formaldehyde kan voorkomen in hout, lijm, verf, vernis, luchtverfrissers, matrassen, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, meubilair, stoffen en vloeren in huis.

Het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde houdt formaldehyde vast in tunnels en breekt ze af tot water en CO2.⁵ Dit vindt plaats in het permanente filter voor katalytische selectieve oxidatie wat nooit hoeft te worden vervangen.

Kan ik mijn Dyson luchtreiniger continu aan laten staan?

Dyson luchtreinigers werken het best in de Auto-stand. Controleert, reageert en reinigt automatisch, en meldt vervolgens de luchtkwaliteit aan jouw Dyson Link-app. Het past de snelheid van de luchtstroom aan en reinigt de lucht alleen wanneer dit nodig is.¹¹ Vergeleken met onze huidige generatie luchtreinigers, biedt het assortiment Dyson Purifier Big+Quiet verbeterde energie-efficiëntie en bijna dubbel het clean air delivery rate (volume geleverde schone lucht) per watt.¹²

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde

Nieuwste technologie

Projecteert lucht over 10 meter om een grote ruimte te reinigen.¹ Stil.

 

Detecteert formaldehyde en breekt het permanent af.⁵

 

Exclusief K-Carbon filter - verwijdert 3x meer NO₂.⁴

 

Bedien met afstandsbediening, of waar dan ook via de MyDyson™ app, Alexa en Siri.⁷

€999,00

Dyson luchtbehandeling

Dyson luchtbehandeling

Ontdek meer over luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilatoren en verwarming en vind er een die het meest geschikt is voor jouw huis.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt