Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Modellen stylen het haar met de nieuwe Dyson Airstrait stijltang

De nieuwe Dyson Airstrait™ stijltang: op een andere manier je haar van nat naar droog stijlen met alleen lucht, zonder hittebeschadiging

dyson airstrait

Twee stylingmodi. Temperatuurregeling.

De Dyson Airstrait™ stijltang heeft ‘Nat’ en ‘Droog’ stylingmodi, en een ‘Cool’ modus om de stijl te behouden. De modi 'Nat' en 'Droog' zijn vooraf ingesteld met de specifieke combinatie van warmte en luchtstroom voor de beste resultaten. Kies in de 'Natte' modus uit drie warmte-instellingen van 80°C, 110°C en 140°C. Kies in de modus 'Droog' tussen 120°C of 140C° of de ‘boost’ modus. Er zijn twee luchtstroomsnelheden, laag en hoog, evenals een koude luchtstoot- en een instelling om je kruin te drogen.

De luchtstroom, gevisualiseerd in levendig roze en blauw, beweegt door een uitsnede van een machine.

Dyson Airstrait™

Schrijf je vandaag nog in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over onze nieuwste, zeer innovatieve haarverzorgingstechnologie van Dyson, evenals andere productlanceringen, aanbiedingen en speciale evenementen.

Beschikbaar in 2024.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson