Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Dyson V8™ draadloze stofzuiger onderdelen

Om je de best mogelijke reserveonderdelen te kunnen geven, moeten we weten welke machine jij hebt. Selecteer jouw machine of voer hieronder het serienummer in.

  • Dyson V8™ draadloze stofzuiger met ster pre-filter

    De Dyson V8™ stofzuiger is ontworpen met meerdere filters en batterijtypes. Als je Dyson V8™ stofzuiger het ster pre-filter heeft, klik hier voor onderdelen. Zie bovenstaande afbeelding als je nog steeds niet zeker bent.

  • Dyson V8™ draadloze stofzuiger met filter en D-batterij

    De Dyson V8™-stofzuiger is ontworpen met meerdere filters en batterijtypes. Als je Dyson V8™-stofzuiger is uitgerust met het pinch-voorfilter en het D-batterijtype, klik hier voor reserveonderdelen. Zie bovenstaande afbeelding als je nog steeds niet zeker bent.

  • Dyson V8™ draadloze stofzuiger met filter en E-batterij

    De Dyson V8™ stofzuiger is ontworpen met meerdere filters en batterijtypes. Als je Dyson V8™-stofzuiger is uitgerust met het knijp-voormotor filter en het E-batterijtype, klik hier voor reserveonderdelen. Zie bovenstaande afbeelding als je nog steeds niet zeker bent.

Hulp nodig met het identificeren van je apparaat? Voer het serienummer in