Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Dyson Cool™-ventilatoren

Op onze website vind je informatie over het oplossen van problemen, de aankoop van vervangende onderdelen en accessoires, handleidingen en tips om optimaal te profiteren van je Dyson-product. Zoek het apparaat waar je hulp bij nodig hebt.

Ook kun je je apparaat registreren