Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Stijltangen

Op onze website vind je informatie over het oplossen van problemen, de aankoop van vervangende onderdelen en accessoires, handleidingen en tips om optimaal te profiteren van je Dyson-product. Zoek het apparaat waar je hulp bij nodig hebt.

Ook kun je je apparaat registreren