Dyson Lightcycle Morph vloerlamp wit Laten we jouw apparaat weer in orde maken

Zie alle stappen

Selecteer betreffende optie

Optische arm

Draai de optische kop uit het magnetische station om de lamp volledig uit te trekken.

Draai de arm 180 graden, zodat de richting van het licht naar het plafond wijst.

Veeg de lamp af met een droge, pluisvrije doek.

WAARSCHUWING: Vermijd het gebruik van chemicaliën of water bij het reinigen van de lamp.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Selecteer betreffende optie

De Dyson Link app downloaden

Ga na of je mobiele toestel over een internetverbinding beschikt.

Download de meest recente versie van de Dyson Link app via de appstore of via een ander platform op je toestel. De Dyson Link app is verkrijgbaar in de Apple App Store voor toestellen met iOS en in de Google Play Store voor toestellen met Android.

Opmerking: Je kunt de app niet downloaden als je niet werkt met een compatibele versie van het besturingssysteem van je telefoon of tablet. Voor toestellen met iOS heb je iOS 6 of hoger nodig en voor toestellen met Android heb je Android 4.0 of hoger nodig.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Open de Dyson Link app.

Klik in de Dyson Link app op de knop 'Toestel toevoegen'

Selecteer op het volgende scherm je lamp.

Houd je toestel recht boven de lamp.

Druk op de knop die knippert om de lamp met je toestel te koppelen.

De lamp is nu verbonden met je toestel.

Instellen

Kies de kamer waar de lamp komt te staan.

Je kunt een aangepaste kamer toevoegen door bij de optie onderaan de lijst ‘edit’ (bewerken) te selecteren.

Druk op 'selecteren’ om de kamer te bevestigen en terug te gaan naar het vorige scherm. Druk op 'confirm' (bevestigen) om door te gaan met het instellen.

Voer je aankoopdatum in voor je Dyson-garantie en druk op 'volgende' om door te gaan.

De software van de lamp automatisch bijwerken

We raden je aan om automatische updates ingeschakeld te laten om de prestaties van de lamp te verbeteren, maar als je wilt, kun je de automatische updates hier uitschakelen.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Klik in de Dyson Link app op de knop 'Toestel toevoegen'

Laat de Dyson Link app scannen naar Dyson-toestellen. Er verschijnt onderrtussen een draaiend wiel.

De Dyson Link app toont je Dyson-lamp op het volgende scherm.

Heeft de app de lamp gevonden?

Selecteer ‘Verlichting’ in de Dyson Link app.

Schakel de lamp in.

Bluetooth inschakelen

Om de draadloze bluetooth&reg-technologie in te schakelen doe je het volgende: open de instellingen van je telefoon en selecteer de bluetoothoptie om deze te activeren.

De Dyson Link app scant opnieuw naar de Dyson-lamp.

Problemen met bluetooth

Druk 5 seconden lang op de middelste knop van de lamp.

Houd je toestel dicht bij de lamp om het verbinden vlotter te laten verlopen.

Heeft de Dyson Link app de lamp gevonden?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Niet kunnen koppelen

Je kunt ook handmatig een code ingeven om de lamp te identificeren.

Zoek de code van de lamp op de onderkant van de voet. Deze code bestaat uit 8 cijfers.

Voer deze code van 8 cijfers in en druk op ‘bevestigen’.

Is de lamp verbonden met je toestel?

Houd er rekening mee dat er geen indicator op de lamp aanwezig is die aangeeft of bluetooth in- of uitgeschakeld is.

Bluetooth inschakelen

Om je bluetooth in te schakelen doe je het volgende: open de instellingen van je telefoon en selecteer de bluetooth-optie om deze te activeren.

De Dyson Link app scant opnieuw naar de Dyson-lamp.

Open de Dyson Link app.

Klik op de knop 'Toestel toevoegen’. De Dyson Link app zoekt naar de lamp.

Selecteer op het volgende scherm je lamp.

Houd je toestel recht boven de lamp.

Druk op de knop die knippert om de lamp met je toestel te koppelen.

De lamp is nu verbonden met je toestel. Volg nu de stappen van 'Instellen voltooien'.

Instellen

Kies de kamer waar de lamp komt te staan.

Je kunt een aangepaste kamer toevoegen door bij de optie onderaan de lijst ‘edit’ (bewerken) te selecteren.

Druk op 'selecteren’ om de kamer te bevestigen en terug te gaan naar het vorige scherm. Druk op 'confirm' (bevestigen) om door te gaan met het instellen.

Voer je aankoopdatum in voor je Dyson-garantie en druk op 'volgende' om door te gaan.

De software van de lamp automatisch bijwerken

We raden je aan om automatische updates ingeschakeld te laten om de prestaties van de lamp te verbeteren, maar als je wilt, kun je de automatische updates hier uitschakelen.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Open de app op je mobiele toestel. Selecteer 'Aanmelden’ als je al een Dyson-account hebt.

Selecteer je regio.

Voer je e-mailadres en wachtwoord in.

Selecteer ‘Registreren’ als je een nieuwe gebruiker bent om een account aan te maken. Vul alle velden in. We raden je aan om toe te staan om meldingen en updates van de app te ontvangen.

Weet je niet zeker of je een account hebt?

Dit is het account dat je hebt aangemaakt om je toestel op de Dyson-website aan te kopen.

We raden je aan om de Dyson Link app toe te staan om automatische updates uit te voeren en meldingen te aanvaarden.

Is het instellen van de app gelukt?

Voordat u verdergaat met verdere controles, moet u controleren of uw apparaat (bijv. iPhone of Android) een stabiele internetverbinding heeft.

Download de laatste versie van de Dyson Link-app van de app-winkel of marktplaats van uw apparaat. De Dyson Link-app is beschikbaar in de Apple App Store voor iOS-apparaten en de Google Play store voor Android-apparaten.

De Dyson Link-app is alleen compatibel met Apple iPhone, Apple iPad, Apple iPod touch en mobiele Android telefoons. Het is niet geschikt voor gebruik op Android tablets.

NB: U kunt de app alleen downloaden als u met een compatibele versie van het besturingssysteem van uw telefoon werkt. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw apparaat hebt voor de app.

Is het instellen van de app nu gelukt?

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Wachtwoord opnieuw instellen

Volg de onderstaande procedure als je je wachtwoord wilt wijzigen of als je je wachtwoord bent vergeten.

Voer het geregistreerde e-mailadres in en selecteer 'Continue’ (Doorgaan).

Gebruik de link 'wachtwoord vergeten' op de aanmeldpagina.

Er wordt een link naar je geregistreerde e-mailadres verstuurd.

Meld je aan met je nieuwe wachtwoord

Probeer de procedure opnieuw uit te voeren als je de boodschap ‘fout e-mailadres of wachtwoord' ontvangt.

Is het probleem opgelost door het wachtwoord opnieuw in te stellen?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Druk op de knop van de omgevingslichtsensor op de lamp.

De lamp past zich automatisch aan, afhankelijk van je omgeving.

Met de Dyson Link app kun je de omgevingslichtsensor in- en uitschakelen.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Druk terwijl je toestel is verbonden met de lamp op de knop van de daglichtmodus.

Er brandt een led wanneer de daglichtmodus is geactiveerd.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Druk op de knop van de bewegingssensor op de lamp.

De lamp dimt/wordt feller als je het lichtgebied nadert/verlaat.

Met de Dyson Link app kun je de bewegingssensor in- en uitschakelen.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Je profiel aanmaken

Met de Dyson Link app kun je het licht voor je taak, locatie en tijdstip van de dag optimaliseren. Als je de Dyson Lightcycle Morph bureaulamp via bluetooth hebt verbonden, creëer je door eenvoudige opdrachten uit te voeren een meer gepersonaliseerde lichtervaring.

Daglichtmodus

Volgt het daglicht van de plek waar je woont en past de kleurtemperatuur en helderheid aan in verhouding met het natuurlijke daglicht. Dit is dus de optimale modus om je biologische klok te ondersteunen.

Relaxmodus

De relaxmodus biedt een warme, ontspannende kleurtemperatuur (2900 Kelvin) met een lage lichtintensiteit, die toch helder genoeg is om bij te lezen.

Studiemodus

De studiemodus overtreft de lichtniveaus voor het studeren die door de sector worden aanbevolen1 en volgt de kleurtemperatuur van het daglicht van je locatie (van 3600 tot 5200 Kelvin). Hierdoor studeer je bij het juiste soort licht, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

Illuminating Engineering Society (IES) The Lighting Handbook, Tenth Edition: Reference and Application, Uitgeverij: Illuminating Engineering; 10de editie (30 juli 2011).

Precisiemodus

Deze modus helpt om de visuele scherpte te verbeteren1 door een hoeveelheid licht met een hoge intensiteit en een koelere (4600 Kelvin) kleurtemperatuur uit te stralen. Het licht bereikt een CRI van meer dan 90 Ra, waardoor kleuren worden weergegeven op een manier die daglicht heel sterk benadert. 1. Illuminating Engineering Society (IES) The Lighting Handbook, Tenth Edition: Reference and Application, Uitgeverij: Illuminating Engineering; 10de editie (30 juli 2011).

Boost-modus

Voor taken die een maximale concentratie vergen, biedt de boost-modus gedurende korte periodes van 20 minuten 400 lux en 2000 Kelvin extra, voordat de lamp langzaam weer naar de eerdere instellingen uitdooft.

Modus afwezig

Als deze modus actief is, gaat de lamp tussen 16.00 en 23.00 uur op willekeurige tijdstippen aan en uit. Je kunt deze modus gebruiken wanneer je niet thuis bent, om menselijke aanwezigheid in huis na te bootsen.

Wake-upmodus

Je kunt de lamp zodanig instellen dat deze geleidelijk aan helderder wordt. Zo creëer je een natuurlijkere omgeving om in te ontwaken.

Slaapmodus

In de slaapmodus keert de lamp standaard terug naar warmere, zachtere instellingen en de bewegingssensor wordt gedeactiveerd. Je kunt in het schema van de lamp selecteren wanneer je deze modus wilt activeren en deactiveren.

Aanpassing aan leeftijd

Als een persoon ouder wordt, veranderen de lichtbehoeften. Je kunt een geboortejaar toevoegen voor de bedoelde hoofdgebruiker. De helderheid van de studiemodus en de relaxmodus worden dan automatisch aangepast.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

De lamp moet met de hand worden bediend.

Druk voor je deze stappen uitvoert stevig op de aan-uitknop.

Is dit de eerste keer dat het toestel wordt gebruikt?

De Dyson Link app openen

Druk op de aan-uitknop in de app.

Kan de lamp worden ingeschakeld met de Dyson Link app?

Druk op de aan-uitknop van de lamp.

Kan de lamp worden ingeschakeld met het toestel?

Open de Dyson Link app.

Klik op de knop 'Toestel toevoegen’. De Dyson Link app zoekt naar de lamp.

Selecteer op het volgende scherm je lamp.

Houd je toestel recht boven de lamp.

Druk op de knop die knippert om de lamp met je toestel te koppelen.

De lamp is nu verbonden met je toestel.

Niet kunnen koppelen

Je kunt ook handmatig een code ingeven om de lamp te identificeren.

Zoek de code van de lamp op de onderkant van de voet. Deze code bestaat uit 8 cijfers.

Voer deze code van 8 cijfers in en druk op ‘bevestigen’.

Is de lamp verbonden met je toestel?

Is de voeding al eerder vervangen?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Druk op de aan-uitknop van de lamp.

Kan de lamp worden ingeschakeld met het toestel?

Schakel de lamp uit. Ga na of het netsnoer stevig in de voeding en in de voet van de lamp zit.

Draai de arm totdat de optische kop magnetisch op zijn plaats klikt in de steel.

Schakel de lamp in.

Is het probleem opgelost door het toestel weer in elkaar te zetten?

Druk op de aan-uitknop van de lamp.

Is het probleem opgelost door op de aan-uitknop te drukken?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

De kap bevindt zich boven op het hoofdonderdeel. Dit onderdeel met een veer erin moet onbelemmerd omhoog gaan als je het met je vinger omlaag duwt.

Gaat de kap van de lamp omhoog?

Test het station opnieuw

Klikt de optische kop nu op zijn plaats?

Druk op de knop van de bewegingssensor op de lamp.

De lamp dimt/wordt feller als je het lichtgebied nadert/verlaat.

Is het probleem opgelost door op op de knop op de lamp te drukken?

Met de Dyson Link app kun je de bewegingssensor in- en uitschakelen.

Is het probleem opgelost door de bewegingssensor in de Dyson Link app te controleren?

Terwijl de lamp zich in de stationspositie bevindt, kan de bewegingssensor over een verminderde zichtbaarheid beschikken omdat de onderarm de sensor blokkeert.

Bevindt de lamp zich in de stationspositie?

Haal de optische arm uit de stationspositie.

Test de bewegingssensor van het toestel opnieuw.

Is het probleem opgelost door de optische arm uit de stationspositie te halen?

Selecteer betreffende optie

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding wordt niet meegeleverd in de doos. Je kunt de gebruikershandleiding echter downloaden via de onderstaande link:

Heeft dit het probleem opgelost?

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Test de USB-C-poort met een toestel (bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet).

Is het probleem opgelost door de USB-C-poort te testen?

Synchroniseren met daglicht

Druk op de hersynchroniseer-knop op de lamp. De lamp wijzigt door de dag automatisch de helderheid en kleur afhankelijk van je geografische locatie wanneer deze via draadloze bluetooth&regtechnologie is verbonden is met de Dyson Link app.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Hoofdonderdeel

Veeg de lamp af met een droge, pluisvrije doek.

WAARSCHUWING: Vermijd het gebruik van chemicaliën of water bij het reinigen van de lamp.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?