Ondersteuning voor de Dyson Cyclone V10™ snoerloze stofzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson Cyclone V10™ snoerloze stofzuiger met groot stofreservoir

De Dyson Cyclone V10™-stofzuiger is verkrijgbaar met stofreservoirs in twee verschillende groottes. Als jouw Dyson Cyclone V10™-stofzuiger is uitgerust met het grote stofreservoir, klik je op deze link. Als je nog twijfelt: zie de afbeelding hierboven.

• Dyson Cyclone V10™ snoerloze stofzuiger met klein stofreservoir

De Dyson Cyclone V10™-stofzuiger is verkrijgbaar met stofreservoirs in twee verschillende groottes. Als jouw Dyson Cyclone V10™-stofzuiger is uitgerust met het kleine stofreservoir, klik je op deze link. Als je nog twijfelt: zie de afbeelding hierboven.