Ondersteuning voor jouw Dyson DC04™-steelstofzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson DC04™-steelstofzuiger (met koppeling)

Als jouw Dyson DC04™-steelstofzuiger is uitgerust met een koppeling, zoals weergegeven op de afbeelding hierboven, klik dan op de link hieronder.

• Dyson DC04™-steelstofzuiger (zonder koppeling)

Als jouw Dyson DC04™-steelstofzuiger niet is uitgerust met een koppeling, zoals weergegeven op de afbeelding hierboven, klik dan op de link hieronder.