Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Actievoorwaarden Dyson snoerloze stofzuigers

Actievoorwaarden Dyson V8 snoerloze stofzuiger

 

Beschrijving:
Ontvang jouw gratis Handheld Toolkit & Toolbag van Dyson t.w.v. € 112 bij uw Dyson steelstofzuiger V8 aankoop via Dyson.be

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

Periode:
Aanbieding is geldig voor elk van de tot de promotie behorende producten zoals hieronder aangegeven  met een factuur datum tussen 04-01-2021 en 31-01-2021.

 

Recht op deelname:
Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en hun vaste woonplaats in België, Nederland of Luxemburg hebben. Deze aanbieding kan één keer per persoon worden gebruikt en alleen indien de aankoop van de geselecteerde Dyson V8 steelstofzuiger in België, Nederland of Luxemburg heeft plaatsgevonden. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of promoties.

 

Dyson toestellen:
De promotie geldt alleen op de geselecteerde Dyson V8 steelstofzuigers die in de onderstaande lijst zijn opgenomen.

Dyson V8

·       V8 Absolute+ [353323-01]   

·       V8 Animal + [248367-01]

·       V8 Motorhead [282088-01]

Bij aankoop van een van deze producten ontvangt u een Handheld Toolkit & Toolbag.

 

Aanvragen:
De deelnemer ontvang de gratis Handheld Toolkit & Toolbag op het moment van aankoop van een van de deelnemende Dyson V8 snoerloze steelstofzuigers van deze promotie. Zolang de voorraad strekt.

 

Uitsluiting:
Dealers, verkopers, hun werknemers en familieleden, en werknemers van Dyson en hun familieleden worden allen uitgesloten om aan deze promotie deel te nemen. Noch kleinhandelaars, noch verdelers worden toegestaan om in naam van hun klanten deel te nemen.

 

Bevestiging:
Door aan deze promotie deel te nemen, bevestigt u dat u de hierboven beschreven voorwaarden aanvaardt.

 

Voorbehoud:
Dyson behoudt zich het recht voor om onvolledige, onjuiste, gewijzigde of onwettige aanvragen niet te verwerken. Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze aanbieding. Elke vraag met betrekking tot de actie kan gesteld worden via help@dyson.com