Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Actievoorwaarden Dyson Sledestofzuiger

 

Beschrijving:
Nu een gratis Whole Home cleaning kit t.w.v. €56 bij uw Dyson sledestofzuigers op www.dyson.nl.

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

Periode:
Aanbieding is geldig voor elk van de tot de promotie behorende producten zoals hieronder aangegeven met een factuur datum tussen 31-08-2020 en 27-09-2020. Zolang de voorraad strekt.  

 

Recht op deelname:
Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en hun vaste woonplaats in België, Nederland of Luxemburg hebben. Deze aanbieding kan één keer per persoon worden gebruikt en alleen indien de aankoop van het geselecteerde Dyson toestel in België, Nederland of Luxemburg heeft plaatsgevonden. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of promoties.

 

Dyson toestellen en gratis accessoire:
De promotie geldt alleen op de geselecteerde Dyson sledestofzuiger toestellen die in de onderstaande lijst zijn opgenomen.

·       CY26 Cinetic Big Ball Multifloor 2 (230278-01)

·       CY26 Cinetic Big Ball Absolute 2 (228415-01)

·       CY28 Big Ball Multifloor 2 (222381-01)

·        CY28 Big Ball Parquet 2 (228566-01)

 

Uitsluiting:
Dealers, verkopers, hun werknemers en familieleden, en werknemers van Dyson en hun familieleden worden allen uitgesloten om aan deze promotie deel te nemen. Noch kleinhandelaars, noch verdelers worden toegestaan om in naam van hun klanten deel te nemen.

 

Bevestiging:
Door aan deze promotie deel te nemen, bevestigt u dat u de hierboven beschreven voorwaarden aanvaardt.

 

Voorbehoud:
Dyson behoudt zich het recht voor om onvolledige, onjuiste, gewijzigde of onwettige aanvragen niet te verwerken. Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze aanbieding. Elke vraag met betrekking tot de actie kan gesteld worden via help@dyson.com.