Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Actievoorwaarden

Actie: Gratis Floor Dok en 60 dagen op proef (hierna 'Actie' genoemd).

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

 

Omschrijving

Klanten die in België, Nederland of Luxemburg een Dyson V15 Detect Absolute kopen, kunnen een gratis Dyson Floor Dok krijgen en een proefperiode van 60 dagen om hun Dyson V15 Detect Absolute vrijblijvend uit te proberen. Als de klant niet tevreden is, kan hij het toestel en het geschenk binnen 60 dagen na de aankoopdatum terugsturen en het betaalde aankoopbedrag terugkrijgen.

 

Organisator van de Actie

Dyson BV, De Ruijterkade 139, 1011 AC Amsterdam, Nederland.

 

Actieperiode

Geldig voor producten gekocht tussen 1 augustus en 14 september 2022, zolang de voorraad strekt.

 

Toegankelijkheid

De gratis Dyson Floor Dok en 60 dagen proefperiode kunnen één keer per transactie worden aangevraagd. De Actie is alleen toegankelijk voor klanten die hun Dyson V15 Detect Absolute op Dyson.nl of Dyson.be kopen met een afleveradres in België, Nederland of Luxemburg.

 

Hoe werkt het

Om van de Actie te kunnen genieten, moeten klanten tussen 1 augustus en 14 september 2022 een V15 Detect Absolute kopen. Bij aankoop van dit product ontvang je een gratis Floor Dok en bijkomend een 60-dagen-op-proef-voordeel. Door aan de actie deel te nemen, stemmen klanten ermee in dat ze automatisch geregistreerd worden als ze van deze actie gebruikmaken. De  bestelling van de klant wordt uitgevoerd op of rond de verwachte leveringsdatum zoals aangegeven in de verzendbevestiging, behalve in geval van overmacht (zoals beschreven in artikel 14). Als de verwachte leveringsdatum door overmacht niet gehaald kan worden, wordt er contact met de klant opgenomen over een aangepaste verwachte leveringsdatum.

Zodra ze automatisch zijn geregistreerd, genieten Dyson-eigenaars een proefperiode van 60 dagen op hun Dyson V15 Detect Absolute, die ingaat op de datum van aankoop. Bijvoorbeeld, als een eigenaar het product op 1 augustus koopt en zich op 1 september voor de actie registreert, duurt de proefperiode tot 29 september.

Deelnemende Dyson-eigenaars die niet tevreden zijn over hun Dyson V15 Detect Absolute en hem willen retourneren, kunnen dat doen tot de laatste dag van hun 60-dagen-proefperiode. 

 

Retourneren

Als een deelnemende Dyson-eigenaar besluit zijn of haar Dyson V15 Detect Absolute binnen de proefperiode van 60 dagen in het kader van de actie terug te sturen, kan hij of zij een retourverzoek indienen via ons online formulier (NL / BE), overeenkomstig Dysons verkoopvoorwaarden die van toepassing zijn in het land waar hij of zij woont (zie hier voor België of Luxemburg en hier voor Nederland) en beide toestellen terugzenden, te weten zijn of haar Dyson V15 Detect Absolute en de gratis Dyson Floor Dok die hij of zij  als onderdeel van de actie hebben ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Dyson-eigenaar Dyson door een ondubbelzinnige verklaring (per post, e-mail of telefoon) op de hoogte brengen van zijn besluit om de overeenkomst te herroepen. Hij of zij kan dit ook doen door zijn of haar toestel terug te sturen met behulp van het retourformulier dat bij de levering ingesloten is. Als de Dyson-eigenaar dit niet ontvangen heeft, kan hij of zij dit retourformulier via onze Helpdesk aanvragen.

Bovendien moet de Dyson-eigenaar zijn verzoek voorzien van zijn handtekening, de datum waarop hij of zij het verzoek heeft geplaatst en het telefoonnummer waarop hij of zij bereikbaar is. De Dyson-eigenaar kan zijn verzoek om gebruik te maken van het herroepingsrecht per e-mail, post of telefoon aan onze Helpdesk zenden met behulp van de volgende gegevens.

E-mail: help@dyson.nl / help@dyson.be

Telefoonnummer: 0800 - 0206203 (NL) / 0800-39208 (BE)

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het nodig om de e-mail of brief tijdig naar Dyson te sturen naar de in Artikel 8.4 vermelde gegevens, in elk geval vóór de laatste dag dat het herroepingsrecht vervalt. Na ontvangst van zijn of haar verzoek om het herroepingsrecht uit te oefenen, ontvangt de Dyson-eigenaar instructies van Dyson over hoe hij of zij de goederen kan terugzenden, als ze nog niet verzonden zijn. De Dyson-eigenaar moet het geleverde product binnen 14 dagen aan Dyson retourneren.

 

Uitsluiting

De Actie geldt niet voor de aankoop van Producten buiten Nederland, België en Luxemburg. Detailhandelaren, wederverkopers, distributeurs, hun medewerkers en familieleden, alsmede medewerkers van Dyson en hun familieleden zijn allen uitgesloten van deelname aan deze Actie. Detailhandelaars en distributeurs komen evenmin in aanmerking om namens hun klanten deel te nemen. Een individuele Dyson-eigenaar mag slechts eenmaal aan de actie deelnemen.

 

Voorbehoud

Dyson behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot misbruik van deze Actie. Dyson neemt geen verantwoordelijkheid voor onvolledige of ontbrekende documenten, inclusief maar niet beperkt tot aankoopbewijzen. 

 

Gegevens

Gegevens worden bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van Dyson, dat hier kan worden bekeken: Dyson's privacybeleid

Zonder jouw gegevens kunnen we deze actie niet uitvoeren met jou als deelnemer.

 

Bevestiging

Door deel te nemen aan deze Actie ga je akkoord met en bevestig je dat je voldoet aan de hierboven gestelde Voorwaarden. Let op: de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Dyson zijn nog steeds van toepassing en kunnen worden geraadpleegd via de hierboven vermelde links.