Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-supersonic-nural

Dyson Airwrap™ Complete Long Diffuse multistyler en haardroger (Nikkel/Koper)

Algehele beoordeling

66% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Super makkelijk in gebruik

Geverifieerde klant

Ik heb de dyson airwrap nu een kleine tijd in gebruik. En ik ben helemaal fan! Hij is super makkelijk in gebruik. En mijn haar is een stuk voller al. Voorheen met mijn stijltang zakte mijn haar in, al na een paar uur Maar het blijft nu echt de hele dag zitten!

Specificaties

 • Vermogen

  1.300 W

 • Snoerlengte

  2,675 m

 • Luchtstroom

  13,5 l/s

 • 120

 • Gewicht

  0,59 kg

 • Wattage

  1.300 W

 • Negatieve ionen

  Help reduce static

 • 3 warmtestanden

  3 heat, 3 speed

Dyson Airwrap Complete Long Diffuse
 • Hoogte

  272 mm

 • Lengte

  41 mm

 • Breedte

  48 mm

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Complete Long en Complete Long Diffuse?

We raden aan om Complete Long te kiezen als je steil of golvend haar hebt. Als je krullend of kroeshaar hebt, raden we aan om Complete Long Diffuse te kiezen omdat het een reeks opzetstukken heeft die ontworpen zijn voor deze haartypes*. 

Kan iemand met een haarwerk, pruik, weave of extensions de Dyson Airwrap™ multistyler gebruiken?

Ja. Als het synthetisch haar is, wees dan voorzichtig met het gebruik van warmte. Als je het niet zeker weet, raden we je aan om direct contact op te nemen met de fabrikant van de weave/extensions omdat zij het beste advies kunnen geven over de verzorging van hun product.

Moet mijn haar nat zijn als ik het wil gaan stylen?

Ja. Begin voor het beste resultaat met pas gewassen haar. Al onze borstels kunnen worden gebruikt op nat haar, maar de krulopzetstukken werken het best op handdoekdroog haar. Gebruik de gladmakende haardroger met coanda-effect in de stand Drogen om nat haar handdoekdroog te maken voordat je gaat stylen met de opzetstukken.

Hoe werkt de Airwrap™ Diffuser?

De Diffuser verspreidt de luchtstroom zachtjes en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Aanbevolen instellingen zijn laag-medium warmte en laag-medium luchtstroom. Je kunt het haar in de diffuser plaatsen en het tot aan de wortel touperen, waarbij je de diffuser op zijn plaats houdt tot het haar droog is. Je kunt er ook voor kiezen om de Diffuser over het haar te laten zweven tot het droog is.

De bladen van de turbine bij de inlaat en het gaas bij de uitlaat zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de luchtstroom gelijkmatig over de diffuser wordt verspreid, zodat je haar niet te veel wordt gedroogd of vochtige plekken krijgt.

Kan ik de Airwrap™ grote ronde volumeborstel op elk haartype gebruiken?

De grote ronde volumeborstel is ontworpen en getest op alle haartypes. 

Onze technici hebben talloze prototypes met verschillende lengtes, diktes en dichtheden van de borstelharen ontwikkeld en getest voordat ze het optimale ontwerp voor alle haartypes en lengtes vonden.

Begin met pas gewassen, ontklit haar. Ontwar je haar met de Airwrap™ Stevige gladmakende borstel of het opzetstuk met de brede kam. Bevestig de grote ronde volumeborstel en creëer spanning door de borstelharen te draaien om het haar glad te strijken. Herhaal deze handeling tot het haar droog is.

Kan ik de gladmakende droger met Coanda-effect voor elk haartype gebruiken?

De gladmakende haardroger met coanda-effect heeft twee standen: Drogen en Gladmaken. De stand Drogen is geschikt voor elk haartype en kan worden gebruikt om het haar handdoekdroog te maken of het kapsel af te werken. De stand Gladmaken is geschikt om opspringende haren te verbergen en werkt het best voor haar dat van nature steil is of golft, of voor gladgemaakt haar van elk haartype.