Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Bedrijfsinformatie.

Onze handelsonderneming, de onderneming waarbij u uw aankopen doet via de website, en uw eerste contactpunt in Nederland is:

Dyson BV.
Fred. Roeskestraat 109
1076 EE
Amsterdam
Nederland

KvK-nummer:
34111070

Btw-nummer
NL807674205B01

E-mail
help@dyson.be

U kunt ook hier contact met ons opnemen

Uw persoonlijke informatie
Wanneer u onze website, apps en verbonden producten gebruikt, verstrekt u en verzamelen wij persoonlijke informatie over u, zoals samengevat in ons privacybeleid.  Dyson BV is primair verantwoordelijk voor die persoonlijke informatie.

Dyson Technology Limited is een afzonderlijk bedrijf dat, samen met Dyson BV, onze website, apps en verbonden producten beheert – en dat ook verantwoordelijk is voor de persoonlijke informatie die u verstrekt en die over u wordt verzameld. Het adres van Dyson BV is:

Dyson BV.
Fred. Roeskestraat 109
1076 EE
Amsterdam
Nederland

KvK-nummer:
34111070

Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt met betrekking tot de manier waarop wij uw persoonlijke informatie gebruiken, stuur ons privacyteam dan een e-mail op privacy@dyson.com.