Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
James Dyson laat een digitale motor zien

De Dyson-titel

Het Dyson Institute of Engineering and Technology leidt de volgende generatie technisch ontwerpers op.Dat zijn mensen met een passie voor het oplossen van problemen en een fascinatie voor hoe dingen werken.

James Dyson praat met technisch studenten

”We bieden de slimste aankomend ingenieurs een alternatief voor een traditionele universitaire graad.Je moet er wel wat voor doen – het is een zware ingenieursopleiding gecombineerd met een echte baan.Ik zoek mensen die geobsedeerd zijn door techniek, een passie hebben voor het oplossen van problemen en een fascinatie voor hoe dingen werken.Mensen met de vindingrijkheid, creativiteit en het doorzettingsvermogen om nieuwe Dyson-technologie te ontwikkelen”.

James Dyson, uitvinder

Dyson Institute of engineering

Meer dan een baan.Meer dan een graad.

Studeer om je graad te behalen en werk als een ingenieur op onze technologiecampus in Malmesbury, Wiltshire.Wie zich bij ons aansluit, werkt aan lopende projecten, en ontwikkelt nieuwe technologie die in huizen over de hele wereld een toepassing vindt.Laat je inspireren door wetenschappers en ingenieurs van Dyson, deskundigen op hun gebied, en laat je onderwijzen door docenten van een Russell Group-universiteit.

Technisch student bij Dyson

Wereldwijd toonaangevende onderzoeks-, ontwerp- en ontwikkellaboratoria.

Dyson investeert wekelijks 8 miljoen in onze ingenieurs en voorzieningen.Van motoren en elektronica tot robots en energieopslag, we hebben enkele van de meest geavanceerde laboratoria ter wereld.