De Dyson Supersonic™-haardroger Professional Edition

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat.

• Dyson Supersonic™ Professional-haardroger met originele filter

Als jouw Dyson Supersonic™ Professional-haardroger is uitgerust met de originele filter, klik je op de onderstaande link om door te gaan. Op de afbeelding hierboven zie je hoe het eruit zou moeten zien.

• Dyson Supersonic™ Professional-haardroger met inlinefilter

Als jouw Dyson Supersonic™ Professional-haardroger is uitgerust met de inlinefilter, klik je op de onderstaande link om door te gaan. Op de afbeelding hierboven zie je hoe het eruit zou moeten zien.

• Dyson Supersonic™ Professional-haardroger met brede filter

Als jouw Dyson Supersonic™ Professional-haardroger is uitgerust met de brede filter, klik je op de onderstaande link om door te gaan. Op de afbeelding hierboven zie je hoe het eruit zou moeten zien.