Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Ondersteuning voor de Dyson Corrale™ stijltang

 • Jouw garantie activeren

  Registreer jouw product om volledige ondersteuning, exclusieve aanbiedingen voor eigenaren en meer te ontvangen. Zorg dat je niets misloopt.

 • Aan de slag

  De Dyson Corrale™ stijltang is gebruiksvriendelijk ontworpen. Bekijk om te beginnen onze videohandleiding of volg de stappen hieronder.

 • Afbeelding van video over aan de slag gaan
 • Stijltang wordt ontgrendeld

  1. Ontgrendel de stijltang

  Schuif de vergrendelknop aan de voorkant van de stijltang omhoog om deze te openen.

 • "Flight-ready"-lipje wordt geplaatst

  2. Plaats het "Flight-ready"-lipje in de stijltang

  Verwijder alle verpakking van de Flight ready-tag. Het kan nu worden ingevoegd om de bediening van uw stijltang in te schakelen. Uw tag is aan uw machine gekoppeld.

 • Stijltang wordt in laadstation geplaatst

  3. Laad de stijltang volledig op

  Om de snoerloze looptijd te maximaliseren, moet u uw stijltang altijd volledig opladen voordat u deze gebruikt. Terwijl het opladen, brandt een oranje lampje. Dit lampje wordt groen zodra het volledig is opgeladen.

 • Vrouw maakt kapsel steil

  4. Bereid je haar voor op het stylen

  Voor het stylen moet je haar droog zijn. Je krijgt het beste resultaat als je het eerst kamt of borstelt.

 • Batterijpictogram op het scherm

  5. Schakel de stijltang in

  Houd de aan-uitknop ingedrukt tot er een pictogram van een batterij op het scherm verschijnt.

 • Temperatuuropties op het scherm

  6. Kies een temperatuur

  Aangezien de buigzame platen het mogelijk maken om beter te stylen op een lagere temperatuur met de helft minder haarbeschadiging¹, raden we aan om eerst de laagste stand (165 °C) te proberen. Als je denkt dat er voor jouw haartype, haarlengte of gewenste stijl een hogere stand nodig is, kun je de temperatuur verhogen naar 185 °C of 210 °C.

¹Thermische schade gemeten in haarsterkte, bij het creëren van een vergelijkbaar kapsel. Getest op buigzame platen versus rigide platen.

De juiste look

De stijltang is ontworpen voor het creëren van uiteenlopende stijlen. Van een steil model tot krullen: met behulp van onze stylingvideo's krijg je precies de look die je wilt.

 • Video: haar steil maken

  Tips voor het steil maken van verschillende haartypes

 • Video: krullen steil maken

  Krullen steil maken

 • Video: beachy golven

  Beachy golven maken

 • Video: echte krullen

  Echte krullen krijgen

 • Video: zachte golven

  Zachte golven maken

 • Video: platte beachy golven

  Platte beachy golven maken

 • Video: C-krullen

  C-krullen maken

 • Meer stylinggidsen en interessante haarweetjes vind je op ons YouTube-kanaal

 • Volg @DysonHair op Instagram voor de laatste nieuwtjes en stylinginspiratie

"Flight-ready"-lipje verwijderd uit stijltang

Vliegen met de stijltang

Volgens voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) mogen snoerloze stijltangen alleen meegenomen worden in een vliegtuig als de verwarmingselementen niet in contact staan met de accu. Om aan deze voorschriften te voldoen, is de Dyson Corrale™ stijltang ontworpen met een "Flight-ready"-lipje dat de accu loskoppelt. Dit lipje moet voorafgaand aan de veiligheidscontrole verwijderd worden en gedurende de vlucht losgekoppeld blijven.
Hieronder vindt je stapsgewijze instructies voor het vliegen met de stijltang.

Let op: vanwege de regelgeving in Japan kun je met de stijltang niet van of naar Japanse luchthavens vliegen.

Zo vlieg je met jouw stijltang

Goedkeuring van de luchtvaartmaatschappij is vereist om apparaten met verwarmingselementen die werken op batterijen mee aan boord te nemen. Snoerloze stijltangen vallen in deze categorie, dus we raden aan om voorafgaand aan uw reis contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij. Leg uit dat uw stijltang beschikt over een "Flight-ready"-functie die de verwarmingselementen loskoppelt van de accu om te voldoen aan ICAO-voorschriften. Bel 0800-39209 als u uw "Flight-ready"-lipje hebt verloren. Volg deze zes eenvoudige stappen om het te gebruiken:

 • Lipje verwijderd uit stijltang

  1. Ontgrendel de stijltang en verwijder het "Flight-ready"-lipje voordat je hem inpakt.

 • Vliegtuigpictogram op scherm

  2. Druk op de aan-uitknop en controleer of er een vliegtuigpictogram op het scherm verschijnt.

 • Stijltang in hittebestendig reisetui

  3. Sluit en vergrendel de stijltang en plaats deze in het hittebestendige reisetui.

 • Beschermhoes "Flight-ready"-lipje

  4. Berg het "Flight-ready"-lipje op in de daarvoor bestemde beschermhoes.

 • Stijltang in handbagage

  5. Neem dit mee in je handbagage, niet in het ruimbagage.

 • Pictogram van een vliegtuig

  6. Laat het "Flight-ready"-lipje losgekoppeld gedurende de vlucht.

  • .
"Flight-ready"-lipje verloren of beschadigd

"Flight-ready"-lipje verloren of beschadigd

Met ons "Flight-ready"-lipje kunt u uw stijltang gebruiken terwijl u voldoet aan de luchtvaartvoorschriften. Bel 0800-39209 als u uw lipje verwijderd of verloren hebt.

Nuttige tips

 • Stijltang met snoer

  Stylen op netstroom

  Als je de stijltang langer wilt gebruiken, kun je het snoer aansluiten om te stylen in de hybride laadmodus. Hiermee verleng je de gebruiksduur, maar de accu wordt nog steeds gebruikt en moet dus volledig worden opgeladen voor het volgende gebruik.

 • Stijltang in laadstation

  Gaat automatisch uit voor extra gemoedsrust

  Als je de stijltang langer dan vijf minuten onbeheerd aan laat staan, schakelt deze over op de slaapstand en beginnen de buigzame platen af te koelen. Vijf minuten daarna wordt de stijltang volledig uitgeschakeld.

 • Laadstation

  Het laadstation in elkaar zetten

  Duw de twee onderdelen van het laadstation in elkaar tot ze stevig vastklikken. Sluit vervolgens aan de onderkant de magnetische 360°-oplaadkabel aan.

 • Afbeelding uit video over geluiden

  Uitleg over de geluiden

  De stijltang maakt verschillende geluiden om aan te geven dat je iets moet doen of om je te waarschuwen. Meer informatie over de geluiden vindt u in onze videohandleiding.

 • Afbeelding uit video over uitzetten geluidssignalen

  De geluidssignalen uitzetten

  Je kunt de geluidssignalen uitzetten door de aan-uitknop en de temperatuurknop (–) langer dan vijf seconden ingedrukt te houden. Voor jouw veiligheid is het niet mogelijk om slaapstandgeluiden of waarschuwingssignalen uit te zetten.

 • Afbeelding uit video over wijzigen temperatuureenheid

  De temperatuureenheid wijzigen

  De temperatuur van de stijltang kan worden weergegeven in graden Celsius of Fahrenheit. Houd de aan-uitknop en de temperatuurknop (+) meer dan vijf seconden ingedrukt om deze instelling aan te passen.

 • De stijltang onderhouden

  We raden aan om de platen van de stijltang regelmatig schoon te maken om resten van haarproducten te verwijderen. Zo blijven ze optimaal functioneren. Schakel eerst de stijltang uit en laat de platen afkoelen. Wrijf ze vervolgens voorzichtig schoon met een vochtige, pluisvrije doek.

 • Afbeelding uit video over reinigen platen
In de Dyson Demo Store

Advies van experts in de Dyson Demo Store

Onze Dyson experts staan klaar om je te laten zien hoe je alles uit de Dyson Corrale™ stijltang kunt halen. Ook kun je een gratis afspraak maken om je haar te laten stylen.
 • Veelgestelde vragen

  Mag deze stijltang mee in het vliegtuig, ook al zit er een accu in?

  De Dyson Corrale™ stijltang heeft een "Flight-ready"-functie die de accu loskoppelt. Deze is ontworpen om te voldoen aan de voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO). Voor het meenemen van een apparaat dat warmte produceert en op accu werkt, heb je van tevoren goedkeuring nodig van de luchtvaartmaatschappij. Neem dus voorafgaand aan jouw reis contact met ze op. Vervolgens moet je het "Flight-ready"-lipje uit de stijltang verwijderen voor je door de veiligheidscontrole gaat en dit gedurende de vlucht losgekoppeld laten. Let op: vanwege de regelgeving in Japan kun je met de stijltang niet van of naar Japanse luchthavens vliegen.

  Kan ik mijn stijltang in verschillende landen opladen?

  Ja. Dankzij het universele voltage van de stijltang kun je deze opladen in landen met een andere netspanning dan het land waar je hem hebt gekocht. Mogelijk heb je wel een reisadapter nodig.

  Ik krijg mijn nieuwe stijltang niet aan de praat. Hoe komt dit?

  Plaats het "Flight-ready"-lipje van de stijltang als je dat nog niet hebt gedaan. Hiermee activeer je de bediening van de stijltang. Zorg ook dat de stijltang voor gebruik volledig is opgeladen. Als je nog steeds tegen problemen aanloopt, kun je de video bovenaan deze pagina bekijken, live chatten met een expert van Dyson of bellen naar 0800 298 0298.

  Schakelt mijn stijltang zichzelf uit als ik deze per ongeluk aan laat staan?

  Ja. Als je de stijltang langer dan vijf minuten onbeheerd aan laat staan, beginnen de buigzame warmteplaten automatisch af te koelen. Elke 10 seconden klinkt er een waarschuwingssignaal en de aan-uitknop gaat knipperen. Je kunt de stijltang weer activeren door op een willekeurige knop te drukken. Als de stijltang nog eens vijf minuten onbeheerd aan blijft staan, wordt hij volledig uitgeschakeld.

  Kan ik de stijltang na gebruik meteen in mijn tas doen?

  Als je de Dyson Corrale™ stijltang na gebruik in je tas wilt opbergen, schuif dan eerst de vergrendelknop omlaag om de platen vast te zetten. Doe de stijltang vervolgens in het hittebestendige reisetui voordat je hem in jouw tas stopt.

  Heeft mijn stijltang onderhoud nodig?

  We raden aan de buigzame platen van de stijltang regelmatig schoon te maken, zodat ze optimaal blijven functioneren. Schakel eerst de stijltang uit en laat de platen afkoelen. Wrijf de platen vervolgens voorzichtig schoon met een vochtige, pluisvrije doek om hardnekkige resten van haarproducten te verwijderen.

  Kan ik de geluidssignalen die mijn stijltang maakt uitzetten?

  Soms geeft de stijltang geluidssignalen, bijvoorbeeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en wanneer de accu bijna leeg is. Deze geluiden kun je uitzetten door tegelijkertijd de aan-uitknop en de temperatuurknop (–) meer dan vijf seconden ingedrukt te houden. Voor jouw veiligheid is het niet mogelijk om slaapstandgeluiden of waarschuwingssignalen uit te zetten. Je kunt de geluidssignalen weer aanzetten door de knoppen opnieuw ingedrukt te houden. 

  Kan ik de temperatuureenheid van mijn stijltang wijzigen?

  Ja. De temperatuur van de stijltang kan worden weergegeven in graden Celsius of Fahrenheit. Houd de aan-uitknop en de temperatuurknop (+) meer dan vijf seconden ingedrukt om deze instelling aan te passen. Laat de knoppen los wanneer de gewenste eenheid op het scherm verschijnt.

De Dyson-garantie

 • Instructievideo's

  Om je te helpen optimaal te profiteren van het apparaat. Snel en gemakkelijk.

 • Nuttige tips

  Toegespitste herinneringen die uw apparaat langer optimaal laten werken. 

 • Exclusieve voordelen voor eigenaren

  Met voorrang toegang tot voorproefjes van nieuwe Dyson-technologie, -evenementen en -aanbiedingen.

 • Advies van experts.7 dagen per week.

  Gratis bellen en live chatten.Het juiste advies voor jouw product, van de mensen van Dyson zelf.

 • Gratis Dyson-onderdelen en arbeid

  Vervangende onderdelen of reparaties als er iets misgaat tijdens de garantieperiode.

 • Probleemloze vervanging

  Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, vervangen we het zolang er garantie op zit.Snel.

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht.Activeer jouw garantie, zodat wij je een directe aanvullende service op maat kunnen bieden voor jouw apparaat.Zelfs nadat de garantie is verlopen, staan we nog steeds klaar om je te helpen.