Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Ondersteuning voor de Dyson Corrale™ stijltang

 • Veelgestelde vragen

  Mag deze stijltang mee in het vliegtuig, ook al zit er een accu in?

  De Dyson Corrale™ stijltang heeft een "Flight-ready"-functie die de accu loskoppelt. Deze is ontworpen om te voldoen aan de voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO). Voor het meenemen van een apparaat dat warmte produceert en op accu werkt, heb je van tevoren goedkeuring nodig van de luchtvaartmaatschappij. Neem dus voorafgaand aan jouw reis contact met ze op. Vervolgens moet je het "Flight-ready"-lipje uit de stijltang verwijderen voor je door de veiligheidscontrole gaat en dit gedurende de vlucht losgekoppeld laten. Let op: vanwege de regelgeving in Japan kun je met de stijltang niet van of naar Japanse luchthavens vliegen.

  Kan ik mijn stijltang in verschillende landen opladen?

  Ja. Dankzij het universele voltage van de stijltang kun je deze opladen in landen met een andere netspanning dan het land waar je hem hebt gekocht. Mogelijk heb je wel een reisadapter nodig.

  Ik krijg mijn nieuwe stijltang niet aan de praat. Hoe komt dit?

  Plaats het "Flight-ready"-lipje van de stijltang als je dat nog niet hebt gedaan. Hiermee activeer je de bediening van de stijltang. Zorg ook dat de stijltang voor gebruik volledig is opgeladen. Als je nog steeds tegen problemen aanloopt, kun je de video bovenaan deze pagina bekijken, live chatten met een expert van Dyson of bellen naar 0800 298 0298.

  Schakelt mijn stijltang zichzelf uit als ik deze per ongeluk aan laat staan?

  Ja. Als je de stijltang langer dan vijf minuten onbeheerd aan laat staan, beginnen de buigzame warmteplaten automatisch af te koelen. Elke 10 seconden klinkt er een waarschuwingssignaal en de aan-uitknop gaat knipperen. Je kunt de stijltang weer activeren door op een willekeurige knop te drukken. Als de stijltang nog eens vijf minuten onbeheerd aan blijft staan, wordt hij volledig uitgeschakeld.

  Kan ik de stijltang na gebruik meteen in mijn tas doen?

  Als je de Dyson Corrale™ stijltang na gebruik in je tas wilt opbergen, schuif dan eerst de vergrendelknop omlaag om de platen vast te zetten. Doe de stijltang vervolgens in het hittebestendige reisetui voordat je hem in jouw tas stopt.

  Heeft mijn stijltang onderhoud nodig?

  We raden aan de buigzame platen van de stijltang regelmatig schoon te maken, zodat ze optimaal blijven functioneren. Schakel eerst de stijltang uit en laat de platen afkoelen. Wrijf de platen vervolgens voorzichtig schoon met een vochtige, pluisvrije doek om hardnekkige resten van haarproducten te verwijderen.

  Kan ik de geluidssignalen die mijn stijltang maakt uitzetten?

  Soms geeft de stijltang geluidssignalen, bijvoorbeeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en wanneer de accu bijna leeg is. Deze geluiden kun je uitzetten door tegelijkertijd de aan-uitknop en de temperatuurknop (–) meer dan vijf seconden ingedrukt te houden. Voor jouw veiligheid is het niet mogelijk om slaapstandgeluiden of waarschuwingssignalen uit te zetten. Je kunt de geluidssignalen weer aanzetten door de knoppen opnieuw ingedrukt te houden. 

  Kan ik de temperatuureenheid van mijn stijltang wijzigen?

  Ja. De temperatuur van de stijltang kan worden weergegeven in graden Celsius of Fahrenheit. Houd de aan-uitknop en de temperatuurknop (+) meer dan vijf seconden ingedrukt om deze instelling aan te passen. Laat de knoppen los wanneer de gewenste eenheid op het scherm verschijnt.