Ondersteuning voor jouw Dyson Lightcycle™ bureaulamp Dyson Lightcycle™ vloerlamp (zwart/zwart)

Jouw garantie activeren

Registreer jouw product om volledige ondersteuning, exclusieve aanbiedingen voor eigenaren en meer te ontvangen. Zorg dat je niets misloopt.

Aan de slag

Video over het installeren van de Dyson Lightcycle™ taaklamp
Videotranscript openen

Het apparaat aansluiten

Met de Dyson Link-app kunt je de lamp instellen voor het tijdstip van de dag, jouw taak en de locatie.Volg de onderstaande stappen om de lamp met de app te verbinden:

Download de Dyson Link-app.¹

De Dyson Link-app op een smartphonescherm

Maak via Bluetooth® verbinding met de Dyson Lightcycle™ taaklamp.

Een persoon die de Dyson Lightcycle™ taaklamp aanpast

Volg de aanwijzingen om jouw locatie toe te voegen.Zo kan de lamp worden gesynchroniseerd met het plaatselijke daglicht.

De Dyson Link-app op een smartphonescherm

De Dyson Link-app gebruiken

Open de Dyson Link-app en selecteer uw lamp om toegang te krijgen tot alle beschikbare functies.Wanneer onze ingenieurs nieuwe software ontwikkelen, wordt uw lamp automatisch geüpdatet via de app.Wanneer u liever een melding ontvangt van updates, kunt u automatische updates uitschakelen via Instellingen > Software in de app.

Nuttige tips

Helderheid/kleurtemperatuur handmatig aanpassen

Gebruik de schuifknoppen op de lamp om de helderheid of kleurtemperatuur aan te passen.Tik op de knoppen om snel tussen niveaus te wisselen.

Helderheid automatisch aanpassen

Als automatisch aanpassen is ingeschakeld, wordt de lamp automatisch aangepast aan veranderingen in de achtergrondverlichting, waardoor jouw werkruimte een constante helderheid houdt.

De lamp positioneren

Je kunt de lamp nauwkeurig positioneren door de arm licht aan te raken: verticaal, horizontaal en rondom.

De armrichting omdraaien

Verwijder de arm, draai deze om en bevestig hem opnieuw om snel de richting van de lamp te wijzigen.

De bewegingssensor inschakelen

Als je op de knop voor de bewegingssensor drukt, wordt de lamp ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd en uitgeschakeld wanneer je twee minuten afwezig bent.

Opnieuw synchroniseren met het plaatselijke daglicht

Gebruik de knop 'Opnieuw synchroniseren' om de helderheid en kleur automatisch aan te passen op basis van jouw locatie.De lamp moet via Bluetooth® zijn verbonden met de Dyson Link-app.

Veelgestelde vragen

Kan ik de lamp al in gebruik nemen voordat ik verbinding maak met de Dyson Link-app?

Ja, maar de lamp kan het plaatselijke daglicht pas volgen wanneer je hem hebt verbonden met de app.

Moet ik de koelbuis laten afkoelen voordat ik de armrichting omdraai?

Nee, de koperen koelbuis is altijd koel genoeg om aan te raken.

Moet ik vervangende LED-lampjes kopen voor deze lamp?

Nee, de LED-lampjes gaan tientallen jaren² mee en kunnen niet worden vervangen.

De Dyson-garantie

Instructievideo's

Om je te helpen optimaal te profiteren van het apparaat. Snel en gemakkelijk.

Nuttige tips

Toegespitste herinneringen die uw apparaat langer optimaal laten werken.

Exclusieve voordelen voor eigenaren

Met voorrang toegang tot voorproefjes van nieuwe Dyson-technologie, -evenementen en -aanbiedingen.

Advies van experts.7 dagen per week.

Gratis bellen en live chatten.Het juiste advies voor jouw product, van de mensen van Dyson zelf.

Gratis Dyson-onderdelen en arbeid

Vervangende onderdelen of reparaties als er iets misgaat tijdens de garantieperiode.

Probleemloze vervanging

Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, vervangen we het zolang er garantie op zit.Snel.

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht.Activeer jouw garantie, zodat wij je een directe aanvullende service op maat kunnen bieden voor jouw apparaat.Zelfs nadat de garantie is verlopen, staan we nog steeds klaar om je te helpen.

¹Voor de Dyson Link-app is iOS 10 of Android 5.0 of hoger nodig.

²Levensduur van LED's berekend op basis van L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag. De werkelijke resultaten kunnen verschillen.