Ondersteuning voor uw Dyson Lightcycle Morph™ taaklamp Dyson Lightcycle Morph bureaulamp wit

Jouw garantie activeren

Registreer jouw product om volledige ondersteuning, exclusieve aanbiedingen voor eigenaren en meer te ontvangen. Zorg dat je niets misloopt.

Aan de slag

Aan de slag gaan met uw lamp is eenvoudig. U kunt onze video bekijken voor stapsgewijze instructies.

Afbeelding van video over aan de slag gaan
Videotranscript openen

U kunt meer doen met de Dyson Link app

De Dyson Link app zorgt voor een uiterst intuïtieve en gepersonaliseerde verlichtingservaring, met functies die alleen via de app beschikbaar zijn om het licht af te stemmen op uw leeftijd, taak, routine en locatie. Als u de app nog niet hebt gedownload, klik dan op de relevante link.¹

Uw lamp verbinden

In onze videohandleiding ziet u hoe u uw lamp kunt verbinden en de Dyson Link app kunt gebruiken. Of volg de eenvoudige stappen hieronder.

Afbeelding van video over het gebruik van de Dyson Link app
Videotranscript openen
Dyson Link app op een smartphonescherm

Stap 1

Nadat u de app heeft gedownload, opent u deze en selecteert u 'Apparaat toevoegen' in het menu. Selecteer vervolgens uw lamp.

Iemand die zijn smartphone dicht bij de lamp houdt om verbinding te maken

Stap 2

Houd uw mobiele apparaat naast uw lamp en druk op de knipperende knop op uw lamp. Dit start het koppelingsproces.

App die weergeeft dat de lamp is gesynchroniseerd met het daglicht

Stap 3

Volg de aanwijzingen om het instellen te voltooien en uw locatie toe te voegen. Zo kan de lamp worden gesynchroniseerd met het plaatselijke daglicht.

Appfuncties beschikbaar voor de Dyson Lightcycle Morph™ lamp

Stap 4

Ontdek de functies die alleen via de app beschikbaar zijn, zoals uw vooringestelde modi, aangepaste modi, uw lamp instellen om geleidelijk sterker te worden op een bepaald tijdstip en meer.

'Vereist apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd, 2,4 GHz of 5 GHz wifiverbinding of mobiele dataverbinding, ondersteuning van Bluetooth® 4.0. Zoek naar 'Dyson Link' in de iOS App Store of de Google Play Store voor compatibiliteit. De normale tarieven voor berichten en dataverkeer zijn van toepassing.

Automatische updates voor de nieuwste functies

Wanneer onze ingenieurs nieuwe software ontwikkelen, wordt uw lamp automatisch geüpdatet via de app. Dit betekent dat u steeds over de nieuwste functies beschikt. Als u niet wilt dat updates automatisch worden gedownload, kunt u automatische updates uitschakelen in de instellingen van de app. Daar kunt u eveneens handmatig controleren op updates.

Afbeelding met doorsnede waarop de technologie in de lamp te zien is

Uw lamp positioneren

U kunt de positie van uw lamp eenvoudig wijzigen door de optische kop, arm en steel onafhankelijk tot 360° te draaien.

Dyson Lightcycle Morph™ lamp gebruikt als taakverlichting

Taakverlichting

Richt uw lamp op uw werkplek voor krachtige, hoogwaardige verlichting voor werk, hobby's en complexe taken.

Dyson Lightcycle Morph™ lamp weerkaatst licht op muur

Onrechtstreekse verlichting

Draai de optische kop om licht te weerkaatsen op muren en plafonds, voor zachte achtergrondverlichting.

Dyson Lightcycle Morph™ lamp belicht kunst

Spotverlichting

Draai, buig en verstel uw lamp voor flexibele verlichting van kunst of decoratieve elementen.

Dyson Lightcycle Morph™ lamp met verlichte steel

Sfeerverlichting

Draai de arm tot de optische kop magnetisch gekoppeld wordt aan de steel voor ontspannende sfeerverlichting.

De bediening van uw lamp gebruiken

U kunt de hoofdinstellingen van uw lamp aanpassen met de bediening op de arm.

Persoon die de schuifknoppen bovenop de lamp gebruikt

Helderheid/kleurtemperatuur aanpassen

Gebruik de schuifknoppen om de helderheid of kleurtemperatuur aan te passen. Tik om snel te schakelen tussen helderheidsniveaus of kleurtemperaturen.

Knop het verst verwijderd van optische kop om automatisch de helderheid aan te passen

Helderheid automatisch aanpassen

Om uw lamp aan te passen aan het licht op de achtergrond, drukt u eenvoudig op de knop voor automatische helderheid. Dit zorgt voor een constante lichtsterkte op uw werkplek.

Middelste knop om de bewegingssensor in te schakelen

De bewegingssensor inschakelen

Als u op de bewegingssensorknop drukt, wordt de lamp ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd en uitgeschakeld wanneer er vijf minuten lang geen beweging is.

Knop het dichtst bij de optische kop die de lamp aanpast aan het daglicht

Opnieuw synchroniseren met het plaatselijke daglicht

Gebruik de knop 'Opnieuw synchroniseren met het daglicht' om de helderheid en kleur automatisch aan te passen op basis van uw locatie. De lamp moet via draadloze Bluetooth® technologie zijn verbonden met de Dyson Link app.

Middelste knop om draadloze Bluetooth® technologie in- of uit te schakelen

Draadloze Bluetooth® technologie in- of uitschakelen

De draadloze Bluetooth® technologie is standaard ingeschakeld op uw lamp. Om draadloze Bluetooth® technologie uit te schakelen, houdt u de bewegingssensorknop op uw lamp ingedrukt. Houd opnieuw ingedrukt om deze weer in te schakelen.

Advies van experts in de Dyson Demo Store

Onze Dyson experts staan klaar om u te laten zien hoe u alles uit uw Dyson Lightcycle Morph™ lamp kunt halen.

In de Dyson Demo Store

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn lamp al gebruiken voordat ik verbinding maak met de Dyson Link app?

Ja, maar de lamp kan uw plaatselijke daglicht pas volgen wanneer u hem hebt verbonden met de app. Functies zoals de vooringestelde modi en planning zijn alleen toegankelijk via de app.

Moet ik ooit de leds vervangen voor deze lamp?

Nee. Onze leds behouden hun lichtkwaliteit ten minste 60 jaar² lang en zijn niet ontworpen om vervangen te worden.

Kan ik de lamp verbinden met mijn smarthomehub?

Nee, de lamp beschikt niet over wifi en kan dus niet worden bediend via thuisnetwerken die nodig zijn voor smarthometechnologie. Andere verbonden apparaten van Dyson kunnen wel compatibel zijn.

Moet ik de koelbuis laten afkoelen voordat ik de armrichting omdraai?

Nee, de koperen koelbuis is altijd koel genoeg om aan te raken.

Kan de lamp helpen met blootstelling aan blauw licht?

Ja. Door het daglicht te volgen, vermindert de lamp 's ochtends en 's avonds automatisch de hoeveelheid blauw licht. En in ontspannings- of sfeermodus of vermindert de lamp onmiddellijk de hoeveelheid blauw licht op elke moment van de dag.

²Levensduur van leds berekend op basis van L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag. De werkelijke resultaten kunnen verschillen.

De Dyson-garantie

Instructievideo's

Om je te helpen optimaal te profiteren van het apparaat. Snel en gemakkelijk.

Nuttige tips

Toegespitste herinneringen die uw apparaat langer optimaal laten werken.

Exclusieve voordelen voor eigenaren

Met voorrang toegang tot voorproefjes van nieuwe Dyson-technologie, -evenementen en -aanbiedingen.

Advies van experts.7 dagen per week.

Gratis bellen en live chatten.Het juiste advies voor jouw product, van de mensen van Dyson zelf.

Gratis Dyson-onderdelen en arbeid

Vervangende onderdelen of reparaties als er iets misgaat tijdens de garantieperiode.

Probleemloze vervanging

Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, vervangen we het zolang er garantie op zit.Snel.

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht.Activeer jouw garantie, zodat wij je een directe aanvullende service op maat kunnen bieden voor jouw apparaat.Zelfs nadat de garantie is verlopen, staan we nog steeds klaar om je te helpen.