Software downloaden

De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw robot altijd bijgewerkt is, is door automatische updates toe te staan. U kunt dit doen door hem via de Dyson Link app aan uw thuisnetwerk te koppelen.

Als de robot niet als wifinetwerk in de netwerkinstellingen van uw toestel wordt weergegeven, moet u mogelijk de wifimodus van de robot inschakelen.

Volg de onderstaande instructies om de software handmatig te updaten.

Automatische upgrade via de Dyson Link-app

Wanneer u de Dyson Link app downloadt, wordt u aangemeld voor automatische upgrades

Wanneer er een upgrade beschikbaar is voor uw robot, wordt deze automatisch gedownload en bij de eerste gelegenheid geïnstalleerd (wanneer de robot inactief is, wordt opgeladen, en op wifi is aangesloten)

Zolang de upgrade bezig is, wordt dit aangegeven door een ring van langzaam knipperende lampjes. Onderbreek de upgradeprocedure niet, maar wacht totdat deze is voltooid. Het verwijderen van de batterij tijdens een upgrade kan tot onherstelbare schade leiden.

De lampjes gaan uit wanneer de upgrade is voltooid.De robot is weer klaar voor gebruik

Handmatig upgraden via USB

De software van de robotstofzuiger kan worden bijgewerkt via een USB-stick als er geen wifinetwerk beschikbaar is.

Let op, het toestel wordt niet geleverd met een USB-stick. Als u wilt upgraden met een USB-stick, moet de USB-stick geformatteerd zijn naar FAT32 en ten minste 256 MB vrije ruimte bevatten.

Klik hier om de nieuwste software te downloaden op een USB-stick. Verander niets aan de naam. Deze software moet het enige zijn wat op de USB-stick staat (er mogen dus geen andere bestanden of mappen aanwezig zijn).

Let op: bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op jouw USB-stick op te slaan.

Software release notes

Klik hier voor de laatste software release notes

(De software van de stofzuiger is voor het laatst bijgewerkt op 05/11/2019 (versie 5.2.27))

We brengen regelmatig software-updates voor de Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger uit. Deze update bevat vooral algemene betrouwbaarheidsverbeteringen.

Voor gebruikers met een zonekaart betekent dit:

• Een vlotte start – de robot zal zichzelf sneller lokaliseren en met meer vertrouwen navigeren

Schakel in de Dyson Link app 'Automatische software-update' in om ervoor te zorgen dat de robot automatisch de nieuwste software ontvangt. In de instellingen van de robot kunt u controleren welke versie u hebt.

(De software van de stofzuiger is voor het laatst bijgewerkt op 20/08/2019 (versie 5.0.19))

We brengen regelmatig software-updates voor de Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger uit. Deze update bevat vooral algemene bugfixes.

U kunt gebieden nu markeren als 'Niet klimmen', zodat de robot stofzuigt zonder obstakels te beklimmen, of als 'Niet borstelen', zodat de robot stofzuigt zonder de borstel te gebruiken. Deze update bevat ook tal van bugfixes.

Schakel in de Dyson Link app 'Automatische software-update' in om ervoor te zorgen dat de robot automatisch de nieuwste software ontvangt. In de instellingen van de robot kunt u controleren welke versie u hebt.

Uitgebracht op 23.07.2019 (versie 5.0.15)

We brengen regelmatig software-updates voor de Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger uit. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Voor gebruikers met een zonekaart betekent deze update:

• Zone per zone – de robot werkt de ene zone af alvorens aan een andere zone te beginnen
  • Een vlotte start – de robot zal zichzelf sneller en met meer vertrouwen proberen te lokaliseren

Schakel in de Dyson Link app 'Automatische software-update' in om ervoor te zorgen dat de robot automatisch de nieuwste software ontvangt. In de instellingen van de robot kunt u controleren welke versie u hebt.

Uitgebracht op 16.05.2019 (versie 4.2.5)

Wat is er nieuw?

We brengen regelmatig software-updates voor de Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger uit. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Schakel in de Dyson Link app 'Automatische software-update' in om ervoor te zorgen dat de robot automatisch de nieuwste software ontvangt. In de instellingen van de robot kunt u controleren welke versie u heeft.

Uitgebracht op 17.04.2019 (versie 4.1.9)

We brengen regelmatig software-updates voor de Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger uit. Deze update bevat vooral prestatieverbeteringen.

Deze update betekent:

• Verbeterde indeling in zones
  • Automatisch herstel van specifieke borstelfouten

Schakel in de Dyson Link app 'Automatische software-update' in om ervoor te zorgen dat de robot automatisch de nieuwste software ontvangt. In de instellingen van de robot kunt u controleren welke versie u hebt.

Schakel de robot uit door de aan-uitknop in te drukken totdat de lichten uitgaan. Verwijder de post-filter en steek de USB-stick in de USB-poort.

Plaats de robot in het laadstation. Zorg ervoor dat het laadstation ingeschakeld is (d.w.z. dat het blauwe lichtje van het laadstation brandt).

Zet het toestel aan door de aan-uitknop 10 seconden ingedrukt te houden tot er een blauwe ring met bewegende lampjes verschijnt.

WAARSCHUWING: Onderbreek de upgradeprocedure niet, maar wacht totdat deze is voltooid. Het verwijderen van de batterij tijdens een upgrade kan tot onherstelbare schade leiden.

De lampjes gaan uit wanneer de upgrade is voltooid. Op dit moment is het veilig om de USB-stick te verwijderen en de filterklep terug te plaatsen.

Wifi uitschakelen, inschakelen en resetten

Uw robot is automatisch ingesteld om periodiek een wifisignaal uit te zenden dat kan worden opgevangen als een lokaal netwerk (ook wel wifimodus genoemd). Indien gewenst, kunt u deze modus uitschakelen, inschakelen of resetten door de volgende instructies te volgen:

Download de software voor het uitschakelen, inschakelen of resetten van de wifi van de Dyson website op een USB-stick. Verander niets aan de naam. Er moet ten minste 256 MB vrije ruimte zijn op de USB-stick, en er mogen geen andere bestanden of mappen op staan.

De USB-stick moet onversleuteld zijn en zijn geformatteerd naar FAT32 of MS-DOS (FAT).

Let op: bij sommige webbrowsers wordt mogelijk niet gevraagd het bestand te downloaden, maar verschijnt het direct in de browser. In dat geval:

• Ga terug naar deze pagina met de terugknop in uw browser
  • Klik met de rechtermuisknop op de koppeling
  • Selecteer "Opslaan als ..." (of het equivalent in uw browser).
  • Bewaar het bestand op uw USB-stick.

Verwijder de achterste filter van de robot en steek de USB-stick in de USB-poort aan de achterkant van de machine.

Plaats de robot in het laadstation. Zorg ervoor dat het laadstation ingeschakeld is (het blauwe lichtje van het laadstation brandt).

Zet het toestel aan door de aan-uitknop 10 seconden ingedrukt te houden tot er een blauwe ring met bewegende lampjes verschijnt.

De software zal de wifimodus automatisch uitschakelen, inschakelen of resetten (afhankelijk van het gedownloade bestand)

De robot schakelt zichzelf uit wanneer hij klaar is

Verwijder de USB-stick en plaats de filter en de filterklep terug op de robot. De robot kan nu weer normaal worden gebruikt.

Wifi uitschakelen

Let op: bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op jouw USB-stick op te slaan.

Wifi inschakelen

Let op: bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op jouw USB-stick op te slaan.

Wifi resetten

Klik hier om het bestand voor het resetten van de wifi te downloaden.

Hiermee worden alle instellingen van het huisnetwerk uit de robot verwijderd.

Let op: bij sommige webbrowsers kan het voorkomen dat niet wordt gevraagd het bestand te downloaden, maar dat het direct in de browser verschijnt. Als dat gebeurt, kies dan 'Bestand' en 'Opslaan als' (of soortgelijke stappen voor jouw specifieke browser) om het bestand op jouw USB-stick op te slaan.

Als je jouw wifi-instellingen reset, moet je de Dyson Link-app gebruiken om jouw robot opnieuw te verbinden met jouw huisnetwerk.