Onderdeelnr. 965864-07

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€2,90

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 965864-07

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€2,90

Perfect voor jou Dyson Cool™ minitorenventilator (ijzer/blauw)
Kies een andere machine

Past ook op deze machines

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

1. Dyson Cool™ torenventilator (wit/zilver) (gereviseerd)
  2. Dyson Cool™ minitorenventilator (ijzer/blauw)
  3. Dyson Cool™ AM07 ventilator zwart
  4. Dyson Cool™ minitorenventilator (wit/zilver) (gereviseerd)
  5. Dyson Cool™ AM07 ventilator wit
  6. Dyson Cool™ torenventilator (zwart/nikkel) (gereviseerd)