Onderdeelnr. 966549-06

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€5,90

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 966549-06

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

Momenteel niet op voorraad

€5,90

Perfect voor jou Dyson Hot+Cool Jet Focus verwarmingsventilator (zwart/ijzer)
Kies een andere machine

Past ook op deze machines

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

1. Dyson Hot+Cool™ AM09 verwarmingsventilator wit
  2. Dyson Hot+Cool Jet Focus verwarmingsventilator (zwart/nikkel)
  3. Dyson Hot+Cool Jet Focus verwarmingsventilator (zwart/ijzer)