Onderdeelnr. 967517-06

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€5,90

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 967517-06

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

Momenteel niet op voorraad

€5,90

Perfect voor jou Dyson Pure Cool Link luchtreinigende torenventilator (ijzer/blauw)
Kies een andere machine

Past ook op deze machines

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

1. Dyson Pure Cool Link luchtreinigende torenventilator (ijzer/blauw)
  2. Dyson Pure Cool Link luchtreinigende torenventilator (wit/zilver)